Szalézi Animátortalálkozó 2021 Kazincbarcika - VELED TELJESEBB!
Kedves Fiatalok!

A Szalézi Ifjúsági Mozgalom szeretettel hív minden animátort és kisanimátort Kazincbarcikára az őszi Szalézi Animátortalálkozóra.

A találkozónak részei a lelki formáció, műhelyek, csoportmunkák, imádságok épp úgy, ahogy a szórakozás, tánc, zene, közös ünneplés és a találkozás öröme is.

A járványügyi helyzet miatt továbbra is törekedünk arra, hogy biztonsággal együtt tölthessük a hétvégét, így arra kérünk, hogy csak abban az esetben gyere el a találkozóra, ha teljesen egészségesnek érzed magadat, illetve hozd magaddal a védettségi igazolványodat.

Időpont: 2021.október 22-24.
Helyszín: Kazincbarcika - Szalézi Szent Ferenc Gimnázium
( 3700 Kazincbarcika, Jószerencsét út 2.)

Alsó korhatár: 15 év, vagy megkezdett 9. osztály

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2021. október 17. (vasárnap)
Részvételi költség: 7000 Ft

Hozz magaddal: péntek estére vacsorát, meleg ruhát, jegyzetfüzetet, tollat, polifoamot és hálózsákot, animátor/kisanimátor kendőt, tisztálkodószereket, VÁLTÓCIPŐT és váltóruhát a sportcsarnokba, s minden egyéb számodra szükséges dolgot.

Péntek este a zuhanyzók korlátozott számban állnak majd rendelkezésünkre, azonban szombat este mindenképpen lesz lehetőség több zuhanyzót is használni a sportközpontban.

Szeretettel várunk,
Szalim stáb
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Teljes név *
Életállapot *
Születési hely *
Születési idő *
MM
/
DD
/
YYYY
Lakcím *
TAJ szám *
Telefonszám *
10/234-5678
Email cím *
Emlék 2015-ből....
Szalézi ház, ahová tartozol *
Hogyan fogsz érkezni a találkozóra? *
A vonattal és busszal érkezőkkel fel fogjuk venni a kapcsolatot.
Allergia, ételérzékenység, állandó betegség, egyéb információ, amiről a szervezőknek érdemes tudniuk.
Tudatosan hozzájárulok, hogy a SZALIM Egyesület (székhely: 1032 Budapest, Bécsi út 173.; e-mail cím: iroda@szalim.hu) 2021. szeptember 30-tól kezdődően az egyesület adatkezelési tájékoztatójában megfogalmazott rendelkezések szerint kezelje személyes adataimat, amelyeket az alábbi űrlapon adok meg, és felhasználja a programon készült képi- és videóanyagokat. Az adatkezelési tájékoztató itt érhető el: https://szalezinyar.szalim.hu/wp-content/uploads/2021/04/Adatkezelesi-tajekoztato_2021-Szalim-Egyesulet.pdf *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Szalézi Ifjúsági Mozgalom. Report Abuse