USPOSABLJANJE INŠTRUKTORJEV METODE MONTESSORI PRI STAREJŠIH IN OSEBAH Z DEMENCO
Usposabljanje za inštruktorja “”Montessori Inspired Lifestyle” je namenjeno dipl. delovnim terapevtom, dipl. fizioterapevtom, dipl. medicinskim sestram/zdravstvenikom, univ.dipl. socialnim delavcem, dipl. socialnim gerontologom in drugim zdravstvenim delavcem, ki delajo z ljudmi z demenco. Izobraževanje vodi in izvaja Sara Črepinšek.
Na usposabljanje se lahko prijavijo udeleženci osnovnega izobraževanja z dr. Cameronom Campom junija 2018 ali junija 2019. V šolskem letu 2019/2020 bomo izobraževali 4 inštruktorje.
Cena usposabljanja (1200€) zajema le del, ki ga izvede Dom sv. Jožef z inštruktorico Saro Črepinšek in sicer bo potekalo v obsegu sedmih srečanj (1 uvodno + 6 izobraževalnih) + 40 ur prakse v Domu sv. Jožef. Na uvodnem srečanju bodo kandidati prejeli seznam knjig, datumski okvir in predlog pogodbe, ki bo urejala način izobraževanja, obveznosti kandidatov in obveznosti izvajalca, torej Doma sv. Jožef. Potrebno je pasivno in aktivno znanje angleškega jezika.
Ob koncu izobraževalnega sklopa v Domu sv. Jožef je potrebna še udeležba na 3 - dnevnem izobraževanju z dr. Cameronom Campom v Franciji, katerega stroške krije kandidat sam (oziroma ustanova, ki ga je prijavila na izobraževanje).
Po končanem izobraževanju v Domu sv. Jožef ter izobraževanju v Franciji, kandidat opravlja osnovni izpit in izpit za inštruktorja.
Email address *
Ime ustanove, zavoda, društva in fizične osebe *
Your answer
Ime in priimek odgovorne osebe *
Your answer
Naslov ustanove, zavoda, društva ali fizične osebe *
Your answer
Telefon ustanove, zavoda, društva ali fizične osebe *
Your answer
Davčna številka ustanove, zavoda, društva ali fizične osebe *
Your answer
Podatki o številu udeležencev *
Required
Način plačila *
Ime in priimek udeleženca *
Your answer
Izobrazba in delovno mesto udeleženca *
Your answer
Dom sv. Jožef bo pridobljene podatke, ki ste jih vpisali, uporabljal in obdeloval zgolj v namene tega izobraževalnega seminarja. Ali se strinjate s tem? *
Ali želite biti obveščeni o drugih dogodkih v zvezi z metodo montessori za starejše in osebe z demenco, ki se bodo odvijali v Domu sv. Jožef? *
Ali vas lahko obveščamo tudi o drugih dogodkih, ki se odvijajo v Domu sv. Jožef in so navedeni v letnem Napovedniku 2018/2019? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy