Tabăra de terapie spirituală și trezire la viață
Simțiți nevoia să descoperiți care sunt cauzele adevărate ale nefericirii, ale confuziei, ale nesiguranței vieții de zi cu zi ? Pentru asta ne-am gândit să ne redescoperim plecănd de la „firul ierbii”, de la relația corp/minte, de la unitatea organică care trebuie gasită de fiecare în el și prin el. Este nevoie ca fiecare să descoperim normalitatea, să vedem falsul că fals, să realizăm că nefericirea este o stare indusă, educată, un fenomen social, politic, economic și religios.
„Tabara de terapie spirituală și trezire la viață”, organizată de către Bio Vivo Terapii, își propune să ne redescoperim împreună. Întâlnirea se va desfăsura într-o locație de vis, recunoscută ca una cu cele mai mari puteri energetice din lume, în zona munților Bucegi. Vom aborda o discuție eliberată de etichete și definiții, o discuție empatică, în care Divinitatea să fie o prezență. Vom înțelege mai bine ce este ThetaHealing și cum poate fi aplicat în viața de zi cu zi, devenind o stare de viață. Vom experimenta impreună câteva căi generale de relaxare, de relaționare cu corpul, cu unitatea. Asta inseamnă că va fi prezentă la această întâlnire și nutriția sănătoasă, în care ne vom delecta cu minunatele specialităti vegane și raw vegane pregătite de specialiștii Bio Vivo. Un weekend pentru ființa noastră divină, în care vom petrece impreună trei zile minunate de relaxare fizică, psihică și spirituală.


Programul detaliat și locația taberei vă vor fi comunicate în maxim 2 zile de la completarea formularului de înscriere.

Costul taberei este de:
-280 lei, Varianta fără mese, cu cazare în cameră dublă și include întregul program de instruire
-380 lei, Varianta fără cazare și include: întregul program de instruire (3 zile), toate mesele incluse (varianta vegană și raw vegană)
-480 lei, Varianta cu cazare în cameră dublă și include întregul program de instruire (3 zile), toate mesele incluse (varianta vegană și raw vegană), 2 nopți cazare în cameră dublă
-580 lei Varianta cu cazare în cameră single și include întregul program de instruire (3 zile), toate mesele incluse (varianta vegană și raw vegană), 2 nopți cazare în cameră single
Toate mesele incluse înseamnă: vineri – cină, sambătă – mic dejun, prânz, cină, duminică: mic dejun, prânz.
Suma se plăteste 50% în avans pană la data de 10 august 2018 iar diferenta pană la data de 31 august 2018. În cazul anulării rezervării, avansul achitat se returnează doar dacă găsim înlocuitor.
Rezervările se fac prin completarea formularului de înscriere sau prin trimiterea unui email la thetahealinginstructor@gmail.com.
Termenul de înscriere este pană la data de 10.08.2018, după această dată se mai pot face înscrieri doar în limita locurilor disponibile.


Informații suplimentare la telefon 0722391456, 0766994685 sau e mail: thetahealinginstructor@gmail.com

Nume și Prenume *
Your answer
Telefon *
Your answer
E-mail *
Your answer
Alege varianta: *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service