Αίτηση Συμμετοχής στα Δωρεάν Σεμινάρια Ενδυνάμωσης WOMENTORS 2021-22
Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον συμμετοχής σας στα δωρεάν σεμινάρια ενδυνάμωσης νέων γυναικών WOMENTORS.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε νέες γυναίκες 18-35 ετών. Η υποβολή αιτήσεων είναι δυνατή έως και τις 30/09/21 (παράταση υποβολών) και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την πλήρωση των διαθέσιμων θέσεων.

Η αίτηση συμμετοχής αφορά μια σειρά 10 διαδικτυακών σεμιναρίων (https://www.womentors.gr/me-mia-matia-seminaria/), διάρκειας 2-3 ωρών το καθένα, ξεκινώντας από τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Στις νέες γυναίκες που θα παρακολουθήσουν τα σεμινάρια την ακαδημαϊκή χρονιά 2021-22, τα σεμινάρια αυτά θα προσφερθούν διαδικτυακά, και όχι δια ζώσης όπως αρχικά προγραμματίστηκε, λόγω των υγειονομικών συνθηκών που υπαγορεύει η πορεία της πανδημίας.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν σε ημέρες και ώρες που θα εξυπηρετούν την πλειονότητα των συμμετεχουσών, λαμβάνοντας υπόψη τις υποχρεώσεις γυναικών που διανύουν τις σπουδές τους (π.χ. εξεταστικές περιόδους) ή εργάζονται, και το χρονοδιάγραμμα θα διαμορφωθεί με τρόπο ευέλικτο, ώστε να συνδυάζει τις ποικίλες υποχρεώσεις τους.

Τα σεμινάρια αποτελούν μέρος ενός ενιαίου προγράμματος πολύπλευρης ενδυνάμωσης της γυναίκας. Για τον λόγο αυτό δεν είναι δυνατό να τα παρακολουθήσει κάποια γυναίκα επιλεκτικά. Προϋπόθεση εγγραφής στα σεμινάρια είναι η δέσμευση για συνεπή παρακολούθηση όλων ανελλιπώς των σεμιναρίων, με την ολοκλήρωση των οποίων οι συμμετέχουσες λαμβάνουν βεβαίωση συμμετοχής.

Στις Συχνές Ερωτήσεις της ιστοσελίδας του WOMENTORS, θα βρεις αναλυτικότερη ενημέρωση για το πρόγραμμα ενδυνάμωσης: https://www.womentors.gr/sychnes-erotiseis-gia-oles-tis-nees-gynaikes/ .

Για περισσότερες απορίες ή ερωτήσεις μπορείτε να απευθύνεστε στο info@womentors.gr.


Το έργο WOMENTORS υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active citizens fund, με φορέα υλοποίησης το Ίδρυμα Λαμπράκη και εταίρο την οργάνωση «Αποστολή Άνθρωπος».
Το πρόγραμμα Active citizens fund, ύψους € 12εκ, χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία και είναι μέρος του χρηματοδοτικού μηχανισμού του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) περιόδου 2014 – 2021, γνωστού ως EEA Grants.
Το πρόγραμμα στοχεύει στην ενδυνάμωση και την ενίσχυση της βιωσιμότητας της κοινωνίας των πολιτών και στην ανάδειξη του ρόλου της στην προαγωγή των δημοκρατικών διαδικασιών, στην ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών στα κοινά και στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Τη διαχείριση της επιχορήγησης του προγράμματος Active citizens fund για την Ελλάδα έχουν αναλάβει από κοινού το Ίδρυμα Μποδοσάκη και το SolidarityNow.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy