Prijavnica za speed date događaj Otvorene medijske grupacije
Pozivamo Vas na suradnju u provedbi projekta „Iz doma na svoje“ kojeg provodi udruga Otvorena medijska grupacija u suradnji s Gradskim uredom za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom na području Grada Zagreba.

Cilj projekta je osigurati uključivanje marginaliziranih mladih ljudi iz socijalno ugroženih obitelji na tržište rada kako bi poboljšali svoj status u društvu te im tako omogućiti dostojanstven, samostalan, svakodnevni život.

Speed date je bio planiran 31. ožujka 2020., ali su nas epidemiološke mjere spriječile u održavanju (to je bilo razdoblje ozbiljne karantene i rada od kuće).

Novi termin je 29. rujan 2020, u 12:30 na Zagrebačkom velesajmu u ZICER-u, Zagrebačkom inovacijskom centru smještenom na prvom katu Paviljona 12.

Ispričavamo se što vas relativno kasno pozivamo, ali organiziranje je ovisilo o stabilnosti epidemiološke situacije u Zagrebu. Pozivamo vas da se pridružite događanju te održite petnaestominutne informativne razgovore za posao s marginaliziranim mladima. Možda uspijete pronaći zadovoljavajućeg kandidata te tako omogućite mladima iz socijalno ugroženih obitelji da stupe na tržište rada. Ukoliko ne nađete zainteresirane i adekvatne kandidate, omogućit ćete marginaliziranim mladima da razbiju tremu i steknu malo samopouzdanja za budućnost.

Stojimo Vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja i informacije u vezi projekta. Budite slobodni kontaktirati nas na e-mail: martina.belic@omg.hr, broj telefona 01 4828 776 ili broj mobitela: '385 95 578 0343.

Veselimo se budućoj suradnji.

Martina Belić,
Voditeljica projekta
Ime tvrtke *
Ime i prezime osobe(a) koje će doći na speed date *
Kontakt osoba: *
Kontakt podaci *
Osobni dolazak ili sudjelovanje putem ZOOM-a *
Dodatne napomene
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy