Taller d'eines digitals (i de les altres) per la glosa i el rap
A través d'aquest formulari us podeu inscriure al tercer Monogràfic de glosa al Tarambana.
Si necessites un cop de mà o qualsevol aclariment escriu-nos a info@eduglosa.cat
Dades personals
Nom *
Your answer
Cognoms *
Your answer
Edat *
Your answer
Telèfon de contacte *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Ens vols comentar alguna cosa?
Your answer
I per acabar...
Les dades facilitades en aquest formulari només seran utilitzades per l’organització amb la finalitat de gestionar l’activitat sol·licitada. De conformitat amb allò disposat a la LO15/1999, els interessats poden exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant el correu electrònic: correu@cordecarxofa.cat

Accepto que les dades complimentades en aquest formulari puguin ser cedides a la base de dades de “Cor de Carxofa, Associació de Foment del Glosat”, amb la finalitat d'informar-me de les activitats organitzades o difoses per l’associació. En tot cas “Cor de Carxofa, Associació de Foment del Glosat” es compromet a tractar aquestes dades d'acord amb la legislació sobre protecció de dades personals i sobre els serveis de la societat de la informació.
Accepto estar a la base de dades *
Autoritzo a "Cor de Carxofa, Associació de Foment del Glosat" a la presa d’imatges del participant per il·lustrar materials comunicatius de caràcter gràfic i audiovisual de l’activitat dels Monogràfics.

Les imatges podran ser difoses en qualsevol mitjà (TV, premsa, Internet, mitjans externs, material promocional, publicitat, xarxes socials...).

Aquesta autorització és completament gratuïta, i em comprometo a no reclamar cap compensació, pagament, i/o indemnització a canvi del permís acordat amb Cor de Carxofa per a la utilització de la meva imatge o de la persona.
Autoritzo *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy