Orivesi All Stars – Kaustinen Folk Music Festival 10-13.7.2019
****ILMOITTAUTUMINEN PÄÄTTYNYT, KIITOS KAIKILLE ILMOITTAUTUNEILLE! OLET SAANUT ILMOITTAUTUMISEN YHTEYDESSÄ VAHVISTUKSEN SÄHKÖPOSTIISI.******

****OLET TERVETULLUT OAS:N KAUSTISEN KEIKOILLE, VAIKKA ET OLISI ILMOITTAUTUNUT AJOISSA. PELIMANNIPASSIN TAI PÄÄSYLIPUN SAAT KUITENKIN HANKKIA OMATOIMISESTI.*****


Kesän riemukkaimmat päivät lähestyvät ja nyt on OAS-pelimannien aika ilmoittautua Kaustinen Folk Music Festivalin keikoille!

Festareitten aikataulu OAS:n osalta on seuraava:

KEIKAT:

ke klo 15.30-16.45, Keskipohjanmaa-areena (soundcheck ja paikalle kokoontuminen klo 14.15)
Koivuselän kimallus -konsertti (Heikki Lahden muistokonsertti, jossa OAS soittaa Ellan Valden jatsin).

pe-la yö klo 00-01.30, Keskiyön tanssit Keskipohjanmaa-areenalla. (Soundcheck 23.15-00.00)

KLINIKAT Maunon makasiinilla:

ke 17-18.30
to 16-17.30
pe 17-18.30


Voit ilmoittautua keskiviikon ja perjantaiyön keikoille tällä lomakkeella. Lisäksi voit tällä lomakkeella ilmoittaa halukkuutesi olla mukana OAS-klinikoiden vetämisessä. Vierelän Katja on lupautunut hommaa hoitamaan, mutta tarvitsee apukäsiä.

Tänä vuonna ilmoittautumiseen tarvitaan myös tieto päivistä, jolloin aiot olla festareilla.


PELIMANNIEN EDUT:

Täyttämällä tämän lomakkeen ilmoittaudut OAS:n keikalle/ keikoille ja olet oikeutettu Kaustinen Folk Music festivalin pelimannipassiin, joka oikeuttaa pääsyyn juhla-alueelle ja kaikkiin festivaalitilaisuuksiin koko viikon ajan. Lisäksi olet oikeutettu seuraaviin etuihin:

Pelimannimajoitus (yhteismajoitus) hintaan n. 25€/hlö/yö. Hintaan sisältyy aamiainen Festivaaliravintolassa. Ilman aamiaista n. 20€/hlö/yö.

Alennus pelimanniateriasta ja aamiaisesta Festivaaliravintolassa. Edullinen soitinnarikka. Alennuksia Kaustisen S-Marketista pelimannipassia näyttämällä (etu ei koske tupakka- ja alkoholituotteita).

MAJOITUS:

Majoituksen jokainen hoitaa itse. Majoitusinfoa löydät täältä:
http://kaustinen.net/pelimanneille/pelimannimajoitus/
http://kaustinen.net/info/majoitus/

Huomaathan, että pelimannimajoituksen varauslomake tulee täyttää toukokuun loppuun mennessä.

ILMOITTAUDU KESÄKUUN PUOLIVÄLIIN MENNESSÄ!

Ilmoittauduthan 15.6. mennessä. Näin varmistat pelimannirannekkeen saamisen OAS:n kautta. Myöhemmin ilmoittautuneet ovat toki tervetulleita keikoille, mutta ranneketta emme heille voi taata.


PELIMANNIPÄIVYSTYS:

Tällä lomakkeella voit lisäksi ilmaista kiinnostuksesi pelimannipäivystäjänä toimimiseen. Päivystäjät tarjoavat nuotteja ja soittoseuraa sekä huolehtivat siitä että soitto raikaa päivystystilassa.Vierelän Katja on myöhemmin yhteydessä päivystyshalukkaisiin.


LISÄTIETOA:

Lisätietoa keikasta saat Annalta: oassihteeri(at)gmail.comSubmit
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service