Ψυχική Υγεία για Όλους | Διαδικτυακή Ημερίδα 10/10
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας στις 10 Οκτωβρίου, το πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης και Εκπαίδευσης της ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ, EDIFY Centre, διοργανώνει μια ιδιαίτερη ημερίδα, μέσα από την οποία οι συμμετέχοντες θα αφυπνιστούν, συνδέοντας την ψυχική υγεία με την Σωματική, Κοινωνική, Συναισθηματική, αλλά και Εργασιακή τους Ευημερία.
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά το Σάββατο 10/10 από τις 10:30-15:00, μέσω ZOOM και Facebook Live. Για να παρακολουθήσετε την ημερίδα, δηλώστε ενδιαφέρον στην παρακάτω φόρμα.
Συμμετέχουν διακεκριμένοι επιστήμονες του πεδίου της Ψυχικής Υγείας οι οποίοι θα αναλύσουν αρκετές πτυχές της και θα απαντήσουν στα ερωτήματα των συμμετεχόντων/ουσσών.
Γιατί η συζήτηση για την Ψυχική Υγεία μας αφορά όλους/όλες!

Η παρακολούθηση των ομιλιών είναι δωρεάν και ελεύθερη για το κοινό, απαιτείται ωστόσο η δήλωση συμμετοχής για την αποστολή Βεβαιώσεων Παρακολούθησης.

Περισσότερα για την ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ μπορείτε να βρείτε στο www.iasismed.eu ενώ για το EDIFY Centre στο www.edifycentre.com και στο info@edifycentre.com.
Email address *
Ονοματεπώνυμο *
Τηλέφωνο Επικοινωνίας *
Επαγγελματική Ιδιότητα
Τι θέλετε να μάθετε για την Ψυχική Υγεία; Οι προβληματισμοί σας θα απαντηθούν από τους διακεκριμένους επιστήμονες του πεδίου της Ψυχικής Υγείας κατά τη διάρκεια της Ημερίδας *
Επιθυμώ να λαμβάνω ενημέρωση για τις υπηρεσίες, τις εκδηλώσεις και τις προωθητικές ενέργειες του EDIFY Centre και της ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ *
Σχόλια
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy