INSCHRIJVINGEN FEBRUARI 2019
Via dit formulier kan je je gegevens invoeren voor je voorlopige inschrijving voor de opleiding HBO5 verpleegkunde in Waregem of Tielt. Je inschrijving is pas definitief als je ook op school langs gekomen bent, op een gewone schooldag, of nog beter, op een inschrijfdag. Je vindt de data en uren op de homepage van onze website.
Als je dit formulier instuurt, hebben we jouw gegevens. Op het moment dat je naar de school komt om je inschrijving te bevestigen, overlopen we alles nog eens met jou.
Dit formulier houdt geen verplichting in. Je mag je ook komen inschrijven op school zonder dat je vooraf dit formulier hebt ingevuld.
Je brengt bij je inschrijving op school best ook je identiteitskaart mee.
Inschrijven in HBO5 verpleegkunde is kosteloos. Je betaalt tijdens de opleiding wel voor cursussen, boeken, broekpakken...
Nog dit: de gegevens die je hieronder invult, worden met zorg behandeld en dienen alleen voor intern gebruik in de school.
Familienaam *
Your answer
Voornaam *
Your answer
Geslacht *
Adres *
Your answer
Postcode *
Your answer
Plaatsnaam *
Your answer
Rekeningnummer *
Geen schrik: we kunnen met dit nummer geen geld van jouw rekening halen. Dit nummer hebben we nodig om bij creditnota een bedrag op jouw rekening te kunnen storten.
Your answer
De opleiding is modulair georganiseerd. Je schrijft je in voor een module. Wie met de opleiding start, moet met de eerste module starten. Voor wie van een andere school HBO5 verpleegkunde bij ons inschrijft, zijn er ook andere modules mogelijk. *
Voor wie 'andere module dan module 1' heeft ingevuld: duid hieronder de modules aan die je reeds behaald hebt in de andere school.
Aard inschrijving *
Op welke campus wil je de opleiding volgen? *
Required
Voldoe je aan de toelatingsvoorwaarden? *
Wie tegen september niet aan de toelatingsvoorwaarden voldoet, kan via toelatingsproeven (augustus) toch aan de opleiding beginnen. We nemen met jou contact als je nu al aanduidt dat je niet voldoet. Als je op het ogenblik van inschrijving nog bezig bent met het 6de jaar, maar daarvoor niet slaagt, dan vragen we jou om ons hiervan op de hoogte te brengen (liefst voor 10 juli), zodat we jou kunnen uitnodigen voor de toelatingsproeven.
Je geboorteplaats (indien niet in Belgiê, vermeld dan ook het land). *
Your answer
Je geboortedatum *
Your answer
Je e-mailadres *
Your answer
Ben je een generatiestudent of een niet-generatiestudent? *
Een generatiestudent komt uit een opleiding (secundair of hoger onderwijs). Een niet-generatiestudent begint vanuit de arbeidsmarkt of werkloosheid aan de opleiding.
Burgerlijke staat *
Telefoonnummer van je thuis
Your answer
Jouw GSM-nummer. *
Your answer
Een GSM-nummer van ouders of partner (bv. voor wanneer je ziek zou worden, of wanneer je naar het ziekenhuis gebracht moet worden...) *
Vermeld ook de naam van de persoon van wie dit GSM-nummer is.
Your answer
Naam en e-mail van minstens 1 persoon bij wie je gedomicilieerd bent. *
Your answer
Heb je kinderen?
Vul dan hieronder hun geboortedata in. Omwille van de bescherming van je privacy vragen we je niet om de namen van je kinderen door te geven.
Your answer
Ben je niet-generatiestudent? Dan kan je hier info meegeven over relevante werkervaring.
Your answer
Niet-generatiestudenten kunnen hieronder de periode van tewerkstelling invullen.
Your answer
Je vooropleiding *
Uit welke school secundair onderwijs kom je? *
Heb je na het secundair onderwijs al een andere opleiding gevolgd? Ben je voor deze opleiding of voor delen ervan geslaagd? Wanneer heb je dit gevolgd?
Your answer
Wil je op peda verblijven? Dan neem je best eerst contact met de beheerder, Claudine Decan. Zie op onze website: 'peda'. Hieronder kan je al aanduiden of je wel of niet geïnteresseerd bent in een pedakamer (alleen in Waregem). *
Heb je bijzondere vragen? Wensen? Wil je nog iets toevoegen wat je eerder nog niet kon meegeven?
Your answer
De volgende items worden door de schoolmedewerkers ingevuld.
Brief met info start module meegegeven
kopie ID-kaart
Enveloppe zorg meegegeven
kopie van diploma of getuigschrift ontvangen
Naam van de schoolmedewerker die de inschrijvingsgegevens heeft ingevuld of gecheckt.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms