INSCHRIJVINGEN FEBRUARI 2022
Via dit formulier kan je je gegevens invoeren voor je voorlopige inschrijving voor de opleiding HBO5 verpleegkunde in Waregem of Tielt.
Je inschrijving is pas definitief als je ook op school langs gekomen bent, op een gewone schooldag, of nog beter, op een inschrijfdag. Je vindt de data en uren op de homepage van onze website.
Als je dit formulier instuurt, hebben we jouw gegevens. Op het moment dat je naar de school komt om je inschrijving te bevestigen, overlopen we alles nog eens.
Dit formulier houdt geen verplichting in. Je mag je ook komen inschrijven op school zonder vooraf dit formulier in te vullen.
Je brengt bij je inschrijving op school best ook je identiteitskaart mee + een kopie van je hoogst behaalde getuigschrift in het secundair onderwijs of je diploma van het secundair onderwijs (indien je dit behaald hebt).
Inschrijven in HBO5 verpleegkunde is kosteloos. Je betaalt tijdens de opleiding wel een bedrag voor cursussen, boeken, broekpakken …
Nog dit: de gegevens die je hieronder invult, worden met zorg behandeld en dienen alleen voor intern gebruik in de school.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Familienaam *
Voornaam *
Geslacht *
Rijksregisternummer *
Geboortedatum *
Geboorteplaats (indien niet in België, vermeld dan ook het land). *
Nationaliteit *
Moedertaal *
GSM-nummer *
Eventueel een vast telefoonnummer
E-mailadres *
Burgerlijke staat *
Wie mogen we contacteren in geval van nood (wanneer je bijvoorbeeld ziek wordt)? *
Naam + e-mailadres + GSM-nummer van je noodcontactpersoon *
Straat + huisnummer *
Postcode *
Plaatsnaam *
Rekeningnummer *
Geen schrik: we kunnen met dit nummer geen geld van jerekening halen. Dit nummer hebben we nodig om bij een eventuele creditnota een bedrag op jouw rekening te kunnen storten.
Heb je kinderen? Zoja, gelieve de geboortedatum per kind te noteren. *
Omwille van de bescherming van je privacy vragen we je niet om de namen van je kinderen door te geven.
De opleiding is modulair georganiseerd. Je schrijft je in voor een module. Wie met de opleiding start, moet met de eerste module starten. Voor wie vanuit een andere school HBO5 verpleegkunde bij ons inschrijft, zijn er ook andere modules mogelijk. *
Required
Voor wie 'andere module dan module 1' heeft ingevuld: duid hieronder de modules aan die je reeds behaald hebt in de andere school.
Op welke campus wil je de opleiding volgen? *
Required
Aard van de inschrijving? *
Voldoe je aan de toelatingsvoorwaarden? *
Wie bij de start in september niet aan de toelatingsvoorwaarden voldoet, kan via toelatingsproeven (augustus) toch aan de opleiding starten. We nemen met jou contact als je nu al aanduidt dat je niet voldoet. Als je op het ogenblik van inschrijving nog bezig bent met het 6de jaar, maar daarvoor niet slaagt, dan vragen we jou om ons hiervan op de hoogte te brengen (liefst voor 10 juli), zodat we jekunnen uitnodigen voor de toelatingsproeven.
Wat is je vooropleiding? *
Uit welke school secundair onderwijs kom je? *
Ben je een generatiestudent of een niet-generatiestudent? *
Een generatiestudent komt uit een opleiding (secundair of hoger onderwijs). Een niet-generatiestudent begint vanuit de arbeidsmarkt of werkloosheid aan de opleiding.
Ben je niet-generatiestudent? Dan kan je hier info meegeven over relevante werkervaring.
Niet-generatiestudenten kunnen hieronder de werkplek + de periode van tewerkstelling invullen.
Heb je na het secundair onderwijs al een andere opleiding gevolgd? Ben je voor deze opleiding of voor delen ervan geslaagd? Wanneer heb je dit gevolgd?
Heb je bijzondere vragen? Wensen? Wil je nog iets toevoegen wat je eerder nog niet kon meegeven?
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy