Rezervă un loc la sesiuni de grup online sau face to face
Dacă ești interesatx de a participa la sesiuni de sharing de grup într-un spațiu mai sigur (queer friendly, atent la dinamici de putere), despre provocările pe care le întâmpinăm în relațiile noastre non-monogame (dar nu numai), poți opta pentru a te înscrie la sesiuni de grup online sau face to face (în Cluj). Pe măsură ce se formează grupele (maxim 6-8 persoane online, maxim 5 în persoană), vom stabili de comun acord calendarul.

Notă: Nu sunt psihoterapeut, dar am experiență în relații non-monogame și organizarea de comunități non-monogame. Am formare în life coaching și background în cercetare sociologică și despre egalitate de gen. Scopul acestor întâlniri este de împărtăși și de a învăța unii de la alții. Rolul meu va fi să creez un spațiu mai sigur, să împărtășesc din experiența și resursele mele, în măsura în care se dorește asta. Pot să ghidez persoane în a lua decizii mai smart despre viețile lor intime. Adesea recomand lucrul în paralel cu un psihoterapeut.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Prenumele sau cum vrei să îți spun *
Ce situație/ temă vrei să discuți în sesiunile de grup?  (scurte informații relevante) *
Orice altceva ar trebui să știu despre circumstanțele tale de viață?
Spațiile mele se doresc a fi mai sigure. Te rog spune ce anume ai nevoie pentru a te simți cât mai confortabilx în cadrul acestor sesiuni de grup.
Selectează opțiunile de grup coaching de care ești interesatx. *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy