Inscripció Tallers Autodefensa ( No queden places)
Nom *
Your answer
Cognoms *
Your answer
Adreça de correu electrònic *
Your answer
NIE - DNI *
Your answer
Vols rebre els butlletins de la Xarxa Feminista?
Protecció de dades
D’acord amb l’establert en el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu del consell de 27 de abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques en el que respecta al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades mitjançant la qual es deroga la Directiva 95/46/CE (Reglament general de protecció de dades), t’informem que les dades de caràcter personal que ens has facilitat de forma voluntària seran incorporades a un fitxer anomenat ‘Base dades Xarxa Feminista’ del qual és titular l’Associació Dinamitzadora de la xarxa Feminista (NIF G60799418 i s’utilitzaran per gestionar les dades facilitades per les usuàries a través del formulari de contacte de la pàgina web www.xarxafeminista.org i per a enviar informació que considerem del teu interès a través del compte de correu que ens has facilitat Podeu exercir-ne el dret d’accés, rectificació, oposició i cancel•lació, enviant un mail a xarxafem@xarxafeminista.org amb el vostre DNI escanejat.

Qui és la responsable del tractament de les teves dades personals?
La responsable és l’ASSOCIACIÓ DINAMITZADORA DE LA XARXA FEMINISTA amb domicili en Carrer de Ripoll, 25 08002 de Barcelona.

Qui és la delegada de protecció de dades?
Es la responsable que vetlla pel compliment diligent de la normativa de protecció de dades de caràcter personal, pots contactar amb la nostra Delegada de Protecció de Dades en la direcció postal de l’ASSOCIACIÓ DINAMITZADORA DE LA XARXA FEMINISTA, o a l’adreça electrònica xarxafem@farxafeminista.org

L’ASSOCIACIÓ DINAMITZADORA DE LA XARXA FEMINISTA a través de la seva pàgina web www.xarxafeminista.org o qualsevol altre domini o subdomini vinculat a aquesta, i de titularitat de ASSOCIACIÓ DINAMITZADORA DE LA XARXA FEMINISTA, pot sol•licitar a l’usuària certes dades de caràcter personal a través del seu formulari de contacte. LA XARXA FEMINISTA utilitzarà les dades subministrades per l’usuària per a la gestió interna, per realitzar les funcions informàtiques lligades a la gestió, difusió i estadístiques de ASSOCIACIÓ DINAMITZADORA DE LA XARXA FEMINISTA així com per a donar a conèixer a l’usuària la informació que aquest sol•liciti i transmetre la informació que pogués considerar d’interès.
Les dades subministrades per l’usuària són guardades automàticament en un fitxer segur i d’accés restringit. L’ASSOCIACIÓ DINAMITZADORA DE LA XARXA FEMINISTA es compromet al compliment de la seva obligació de secret de les dades de caràcter personal i del seu deure guardar-les i adoptar totes les mesures necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o ús no autoritzat. Per a garantir una bona gestió, l’ASSOCIACIÓ DINAMITZADORA DE LA XARXA FEMINISTA es pot trobar obligada a facilitar determinades dades de les seves usuàries (nom, adreça, telèfon, correu electrònic, etc.) a altres empreses, entitats o organitzacions col•laboradores.
En tots els casos les dades que es faciliten són les estrictament necessàries per a l’activitat concreta que s’hagi de realitzar. Vostè autoritza expressament la cessió de les seves dades de caràcter personal per a aquesta finalitat si fos necessari per a la correcta gestió interna. Les usuàries de l’ASSOCIACIÓ DINAMITZADORA DE LA XARXA FEMINISTA podran en tot moment exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició, comunicant-ho per escrit a través del nostre correu electrònic xarxafem@xarxafeminista.org amb el vostre DNI escanejat.

Enviament de comunicacions en format electrònic
L’ASSOCIACIÓ DINAMITZADORA DE LA XARXA FEMINISTA podrà remetre a l’usuària comunicacions per mitjans electrònics d’informació relativa al seu sector d’activitat i que pugui considerar del seu interès. L’usuària pot negar-se lliurement al fet que els tractaments continguts en aquesta clàusula es duguin a terme, donant-se de baixa de forma automàtica de les comunicacions que no siguin del seu interès.

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service