Kreativnost iznad svega: Što sve možeš postati
📆 Datum: 20. travnja 2024. 
🕕 Vrijeme: 12.00- 13.00
🌏 Mjesto: Dječja kuća
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Radionica o kreativnosti uz ćakulu s Damirom Urbanom (6+ i roditelji)

Radionica o kreativnosti uz ćakulu s Damirom Urbanom.

Slikovnica "Imam ideju - i što sad s njom?" sve nas je osvojila na prvi pogled jer osim što je predivno ilustrirana, govori o jednoj jako važoj temi - poticanju kreativnosti kod djece. Preciznije rečeno, slikovnica pomaže djeci da prepoznaju svoje ideje, razvijaju ih, pa čak i pretvore u nešto stvarno. Zato je značajna, nježna i podržavajuća za djecu, ali i za odrasle koji će slikovnicu čitati djeci i zajedno s djecom.

Zbog istih razloga, a to su kvaliteta ilustracije i teksta koji nosi važnu poruku,  od istog autora  Kobi Yamade objavit ćemo još dvije slikovnice , "Maybe" i "Trying". I doista jedva čekamo da ugledaju svjetlo dana u našim knjižarama.

Reći ćemo samo, uskoro! 

Broj sudionika koji se prijavljuje:
*
Imena i prezimena svih sudionika:
*
Dob maloljetnih sudionika:
*
E-mail kontakt osobe:
*
Broj mobitela kontakt osobe:
*
MOLIMO POTVRDITE SUGLASNOST:
Slanjem prijave pristajem da moje dijete pohađa aktivnost/radionicu/tečaj u okviru programa Dječje kuće, a u organizaciji Gradske knjižnice Rijeka, te izjavljujem da će pohađati upisanu aktivnost/ program/ tečaj prema dogovorenom rasporedu, osim u slučaju bolesti i drugih opravdanih razloga za izostanak, o čemu ću pravodobno obavijestiti organizatoricu programa Dječje kuće. Isto tako, suglasan/na sam da moje dijete, ukoliko je to predviđeno programom, sudjeluje u terenskoj nastavi ili izletu u pratnji voditelja/ce aktivnosti/ programa/ tečaja.

Svojim potpisom dajem izričitu privolu Gradskoj knjižnici Rijeka da može obrađivati osobne podatke mojeg djeteta: ime i prezime, dob, broj članske iskaznice, te u slučaju naplate OIB. Podaci se traže u svrhu praćenja realizacije programa Dječje kuće u organizaciji Gradske knjižnice Rijeka kao i evidencije broja sudionika programa. Isto tako dajem privolu za moje osobne podatke kao roditelja/skrbnika: ime i prezime, OIB, e-mail adresa i broj telefona te u slučaju naplate i adresu stanovanja. Podaci se traže radi utvrđivanja identiteta roditelja / skrbnika, zaštite djeteta, radi mogućnosti kontaktiranja u slučaju potrebe, te radi izrade i ispostave računa u svrhu plaćanja aktivnosti/ programa/ tečaja ako je ono predviđeno prema cjeniku Gradske knjižnice Rijeka.

Prikupljeni osobni podaci čuvat će se onoliko vremena koliko je potrebno za ostvarenje svrhe njihovog prikupljanja, zaštićeni od neovlaštenog pristupa primjenom tehničko-organizacijskih mjera sigurnosti, te se ne smiju koristiti u druge svrhe osim one za koju je dana suglasnost.

Upoznat/a sam da u svakom trenutku imam pravo povući ovu suglasnost i to: osobno, poštom ili e-poštom na niže navedene adrese.

📷 Dodatno, dajem svoju suglasnost da se fotografije, audio i video zapisi snimljeni u sklopu aktivnosti/ programa/ tečaja u Dječjoj kući, a u organizaciji Gradske knjižnice Rijeka na kojima se moje dijete osobno nalazi, objave na internetskim stranicama i društvenim mrežama Knjižnice i Grada Rijeke, te u drugim oblicima javnog informiranja (dnevni tisak, letci, plakati) u svrhu dokumentiranja i promocije programa Dječje kuće. Ukoliko ne pristajete na fotografiranje, molimo obratite se organizatorima na samoj lokaciji događaja.   

☑ Svojim sudjelovanjem na programu smatra se da ste kao korisnici upoznati s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumijete i prihvaćate.

Kontakt: Dječja kuća, Art kvart Benčić, Rijeka, 051 320 016, info@djecjakuca.hr
*
Required
Dodatna pitanja ili komentari:
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of gkri.hr. Report Abuse