Formular Aplikimi
TESS – Tirana Esthetics and Style School është frymëzuar nga dëshira për ta bërë estetikën dhe të bukurën pjesë të jetës së përditshme, kudo. TESS është shkolla e parë, e vërtetë, e cila krijon profesionistë me njohuri të plota në programet :
 - Estetikë
 - Make Up Artist
 - Hair Artist
 - Menaxhimi i SPA-ve dhe biznesit të bukurisë
Me bashkëpunimin e kompanive të njohura në botë MAKE UP FOR EVER, Davines dhe Comfort Zone dhe me staf të specializuar në make up, estetikë, parukeri, dermatologji, psikologji, ligj, menaxhim, marketing, art, fotografi dhe sociologji, TESS do t’i aftësojë studentët me njohuritë e duhura për t’u bërë profesionistë të suksesshëm.

Ky është një formular aplikimi për të gjithë ata që janë të interesuar të regjistrohen në programet e shkollës TESS.
Ju lutemi të plotësoni të gjitha të dhënat e kërkuara.
Pasi të keni aplikuar do të kontaktoheni nga sekretaria e shkollës.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Profili për të cilin po aplikoni : *
Required
Emri *
Mbiemri *
Ditëlindja *
Vendbanimi *
Numri juaj i kontaktit *
Niveli më i lartë i studimit që ju keni arritur *
Required
Gjimnazi juaj *
Cfarë prisni nga shkolla që do të ndiqni? *
TESS e zbulova nga *
Required
Unë autorizoj dërgimin e email-eve dhe sms-ve informuese nga TESS *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of New Look Tina.