Inschrijving Rommelmarkt 1 mei 2020
Abdij van Vlierbeek - Vrijdag 1 mei 2020
Email address *
Naam *
Naam & Voornaam / Naam van de stand
Your answer
Telefoonnummer *
(Dit zal enkel gebruikt worden bij opmerkingen, onduidelijkheden of vragen in verband met de inschrijving)
Your answer
Voorkeurrij *
Deze voorkeurrij is indicatief. De organisatie behoudt het recht om tot een andere verdeling van de rijen over te gaan als dit door overmacht noodzakelijk blijkt.
Aantal lopende meters *
2,5 euro per lopende meter
Your answer
Inschrijvingen zijn enkel geldig als de gereserveerde meters kleiner of gelijk zijn aan de beschikbare meters in deze rij en voldoen aan de voorwaarden vermeld tussen de haakjes. Rijen die niet meer zichtbaar zijn, zijn volzet. Zie onze website voor een vergrote afbeelding van het terrein.
Extra opmerkingen bij de inschrijving
Your answer
De reservatie is pas geldig mits overschrijving
U ontvangt een e-mail met een bevestiging, maar de reservatie is pas geldig mits overschrijving. In deze e-mai vindt u alle info met betrekking tot deze overschrijving. Kijk deze dus meteen na, en controleer desnoods uw spam-folder.

Wanneer U binnen het uur geen email ontvangt met uitnodiging tot betaling, gelieve dan een email te verzenden naar rommelmarkt@vlierbeeksefeesten.be, met vermelding van het probleem, uw naam en telefoonnummer, het aantal meters dat U reserveerde, uw gekozen rij en de datum waarop u reserveerde. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met U op.

U wordt vriendelijk verzocht om meteen het bedrag van 2,5 Euro per lopende meter over te schrijven op het rekeningnummer en met de referentie die u meegedeeld wordt in deze bevestigingsmail.

Uw voorlopige reservatie blijft gedurende 5 werkdagen behouden. U zult hierna niet opnieuw een bevestiging ontvangen, maar uw reservatie is wel definitief na deze overschrijving. Gelieve u op de dag van de Rommelmarkt aan te melden in de Abij van Vlierbeek waar u naar uw staanplaats begeleid zal worden.

Annulatie kan enkel per e-mail naar rommelmarkt@vlierbeeksefeesten.be, ten laatste 10 werkdagen voor de activiteit. Een administratieve kost van 25% zal ingehouden worden.

Info: www.vlierbeeksefeesten.be

Vragen: rommelmarkt@vlierbeeksefeesten.be
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy