Formular de înregistrare a unei inițiative/campanii umanitare
Este de dorit ca toate eforturile legate de criza provocată de covid19 să fie integrate într-o perspectivă comună la nivel de oraș. În acest sens, scopul Platformei AntiCovidTM este realizarea unei perspective integrate privind inițiativele și campaniile umanitare derulate în Timișoara în contextul crizei generate de covid19.

Obiective asumate de către platformă:
– creșterea gradului de informare publică privind inițiativele și campaniile umanitare derulate în Timișoara
– facilitarea comunicării dintre membrii platformei și diverse părți interesate din comunitate
– asigurarea unei interfețe comune de comunicare între membrii platformei

Componența platformei
- Platforma AntiCovidTM este deschisă organizațiilor sau grupurilor informale care derulează campanii umanitare legate de pandemia de covid19 în Timișoara.
- Asocierea la grup se face la solicitare, pe baza unei declarații de colaborare

Platforma creează cadrul în care să fie anunțate public inițiativele umanitare pe care diverse grupuri informale, organizații neguvernamentale și instituții publice și le asumă în raport cu criza generată de Covid-19.
Colaborarea dintre platforma AntiCovidTM și organizațiile private, respectiv instituțiile publice interesate care desfășoară inițiative/campanii umanitare pe durata crizei provocate de Covid-19 se desfășoară respectând principiul independenței de acțiune a părților, colaborării benevole, informării corecte și cu bună credință.

Dacă coordonați o asemenea inițiativă, vă invităm să o înregistrați pe platformă prin completarea formularului de mai jos (nu vă ia mai mult de cinci minute).
Numele și prenumele reprezentantului instituției publice, organizației neguvernamentale sau al inițiativei/campaniei umanitare *
Adresa de email a instituției publice, organizației neguvernamentale sau a inițiativei/campaniei umanitare *
Adresa de internet a sitului instituției publice, organizației neguvernamentale sau a inițiativei/campaniei umanitare
Contul de facebook (daca există) al instituției publice, organizației neguvernamentale sau al inițiativei/campaniei umanitare
Alte coordonate de contact (dacă există) ale instituției publice, organizației neguvernamentale sau ale inițiativei/campaniei umanitare (linkedin, twitter etc.)
Menționați grupul/grupurile-țintă al/ale inițiativei/campaniei umanitare (pe cine ajutați?) *
Ce produse și servicii oferiți? (bifați în lista de mai jos opțiunile cele mai apropiate ca descriere de oferta voastră) Dacă oferta voastră nu se poate încadra în lista de mai jos, menționați-o la Altele (Others) *
Required
Descrieți succint scopul inițiativei/campaniei umanitare și, dacă e necesar, detaliați activitățile derulate
Denumirea inițiativei/campaniei umanitare (dacă există o denumire pentru o organizare sub care se regăsesc activitățile derulate)
Ce canale folosiți pt. comunicarea cu grupul-țintă?
Acționați pe plan:
Clear selection
Câte persoane sunt implicate?
Inițiativa/campania umanitară este parte a vreunei rețele? (formale sau informale). Dacă da, care este denumirea ei? (lor dacă sunt ma multe)
Campania este derulată de persoane juridice? *
Aveți nevoie de voluntari? *
Vreți să atrageți donații/sponsorizări? *
Aveți nevoie de materiale? *
Aveți nevoie de echipamente ? *
Am luat la cunoștință despre scopul, obiectivele și modul de funcționare a platformei AntiCovidTM și, în calitate de reprezentant, declar că suntem de acord cu înregistrarea pe platformă, respectiv să colaborăm pentru ducerea la îndeplinire a scopului platformei. În acest sens, suntem de acord ca datele noastre de contact, precum și informații despre activitățile desfășurate de noi, să fie difuzate în cadrul comunicărilor platformei, indiferent de forma și modul de comunicare. *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of AID-ONG. Report Abuse