L'Ajuntament de Betxí al WhatsApp
Formulari d'alta en el servei d'informació per WhatsApp de l'Ajuntament de Betxí
Nom i cognom *
Telèfon mòbil (Cal tindre instal.lada l'aplicació Whatsapp) *
IMPORTANT: Guardeu el núm. 617802948 als contactes del vostre mòbil
Condicions i avís legal sobre protecció de dades
Les dades per vosté facilitades seran tractades per l'AJUNTAMENT DE BETXÍ, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar l'enviament de comunicacions o notificacions sobre actualitat municipal i altres assumptes relacionats, per part de l'entitat a través de missatge de telefonia mòbil (SMS, MMS, WhatsApp) o un altre mitjà de comunicació electrònica equivalent. El seu mòbil serà inclòs en un grup de difusió de WhatsApp per rebre informació sobre la gestió municipal, un grup on només l'Ajuntament podrà enviar missatges i la resta d'usuaris no podran veure les seues dades personals. Les dades seran conservades mentre no sol·licite la baixa en el sistema de comunicacions. No obstant això, les dades podran ser conservades, si és el cas, amb fins d'arxiu d'interès públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics. La base jurídica de legitimació per al tractament de les dades personals rau en el consentiment explícit manifestat en la formalització de sol·licitud d'aquest sistema de comunicació institucional.

Les dades no seran cedides o comunicades a tercers, llevat dels supòsits previstos, segons Llei. No obstant, les dades poguessin ser objecte de cessió o comunicació als operadors de telefonia mòbil o altres serveis tècnics, per tal de prestar el suport necessari per l'enviament de les comunicacions o notificacions. Vosté podrà exercitar els drets d'accés, rectificació, Supressió, Limitació o, si s'escau, Oposició. A aquests efectes, haurà de presentar un escrit al Registre d'Entrada de l'AJUNTAMENT DE BETXÍ, PLAÇA MAJOR, 1 o, si escau, al nostre Delegat de Protecció de Dades (dpd@dipcas.es).

En l'escrit d'especificar quin d'aquests drets sol·licita sigui satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar la fotocòpia del DNI o document identificatiu equivalent. En cas que actués mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acrediti la representació i document identificatiu del mateix.
Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es)
He llegit l'avís legal i accepte les condicions d'ús *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy