Curs de scris și storytelling - Modulul I
Înscrieri pentru seria 8 mai - 5 iunie 2023. 

Cursul se desfășoară pe platforma Zoom, lunea, de la ora 19:00. Vor fi cinci întîlniri (8 mai, 15 mai, 22 mai, 29 mai și 5 iunie).

Prețul modulului de cinci săptămîni este 1000 de lei. Plata se poate face prin Revolut sau prin transfer bancar, inclusiv cu factură, pînă pe 1 mai.


IULIAN TĂNASE (n. 1973) este scriitor şi trainer de scris şi storytelling. A absolvit Academia de Studii Economice Bucureşti, în 1999, şi Facultatea de Filosofie, Universitatea București, în 2010.
A publicat poezie, roman, proză scurtă, literatură pentru copii. A primit un premiu pentru poezie în Germania (Hubert Burda Preis für junge osteuropäische Lyrik, Offenburg, 2009) şi un premiu pentru proză în Austria (Prosapreis 1+1+1=1 Dreifaltigkeit, Graz, 2011).

Este prezent cu texte în reviste și antologii din România, Germania, Austria, Anglia, Statele Unite ale Americii, Hong Kong, Slovenia, Cehia, Franţa.

Este corealizator a doi copii, Adora şi Sacha, şi al podcastului RSS Reloaded.

IULIAN TĂNASE organizează cursuri de scris și storytelling din 2013. A inspirat peste 1000 de cursanți să folosească povestea ca instrument de comunicare. 


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Nume, prenume:
*
Dorești să rezervi un loc la Cursul de scris și storytelling - Modulul I (seria 8 mai - 5 iunie) organizat de Iulian Tănase? Vor fi cinci întîlniri (8 mai, 15 mai, 22 mai, 29 mai și 5 iunie).
*
Pentru eliberarea facturii, te rog să ne comunici numele complet, CNP-ul și adresa. În cazul în care dorești factură pe persoană juridică, te rog să ne furnizezi datele firmei. 
*
Îți mulțumim că ai completat acest formular. În următoarele 48 de ore, vei primi pe adresa ta de email confirmarea înscrierii și detaliile financiare. 

Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy