Pošaljite informaciju o podzemnim životinjama u jugoistočnoj Bosni i Hercegovini
Bili ste u pećini i vidjeli neku životinju? Možda neku malu bijelu neobičnu životinju u izvoru ili bunaru? Ili čovječju ribicu izbačenu iz vode? Podijelite vaše opažanje s nama.

Ovaj obrazac dio je SubbioCode projekta i usmjeren je na porječje Trebišnjice. Za više informacija o projektnom području kliknite http://subbiocode.net/about-the-project/

Opaska: Sve životinje u jamama i pećinama zaštićene su entitetskim Zakonima o zaštiti prirode. Njihovo prikupljanje moguće je samo uz odgovarjajuću dozvolu.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Pravila o zaštiti privatnosti
SubBioLab (Oddjeljenje za biologiju, Biotehničkog fakulteta, Univerza u Ljubljani) s vašim će osobnim podacima (ime, prezime, elektoktronsku adresu i lokalitet pronalaska) upravljati s najvećom mogućom pažnjom i u skladu s EU zakonima (GDPR). Upitnik je utemeljen na Google obrazcima, zbog čega se podaci prenose i obrađuju u skladu s Google-ovim pravilnikom o zaštiti privatnosti (dostupan na https://policies.google.com/privacy?hl=en-US). Podaci o imenu i prezimenu pojedinca te lokacija (ime i geografki položaj) pronalaska nekog taksona predstavljaju povjerljive informacije za SubBioLab. Dojavljena opažanja koristit će se u istraživačke namjere te zaštitu prirode. Dodatno će opažanja biti dodana i u bazu podataka SUBBIOCODE, te će biti dostupna trećim osobama, npr., drugim istraživačkim organizacijama, udrugama za zaštitu prirode ili vlastima, ili će biti objavljene u znanstvenoj literature uz odgovarjajuće navode o izvoru podataka i fotografijama. Preostali podatci neće biti dostupne trećim licima, osim Google-a. Na vaš prijedlog i slanjem elektronske pošte na elektornsku adresu subbiocode@gmail.com možete maknuti svoje osobne podatke. U takvim primjerima vaši osobni podaci bit će izbrisani, ali zadržat ćemo podatke o pronalasku taksona (datum i lokalitet) za potrebe budućih istraživanja i mogućih potreba zaštite.

SubBioLab, Department of Biology, Biotechnical Faculty, University of Ljubljana, Jamnikarjeva 101, 1000 Ljubljana, Slovenia
Da li se slažete s Pravilima o zaštit privatnosti? *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy