Interes za knjigu Kako voljeti život - Pozitivna psihologija na Putu istine, radosti i ljubavi
Interes za narudžbu knjige možete podnijeti putem ove kratke forme.
Ime i prezime? *
E-mail adresa? *
Kontakt mobitel? *
Adresa (ulica i mjesto) *
Za ovu knjigu čuo/la sam preko: *
Required
Ako imate kakvih dodatnih pitanja ili komentara, upišite ovdje:
Info o autorici
IVANA ŠTULIĆ, MSc in Applied positive psychology, coacherica, trenerica poslovnih i soft skills edukacija i konzultantica.
Po prvoj struci inženjerka elektrotehnike, ima 15 godina iskustva u upravljanju poslovnim procesima i vođenju projekata iz raznih sfera poslovanja (HR, IT, financije, prodaja, marketing, neprofitni sektor itd.), poslovnom konzaltingu te držanju treninga i edukacija iz područja biznisa, soft skillsa i osobnog razvoja. Stekla je deset godina iskustva u velikim internacionalnim kompanijama Deloitte, Generali osiguranje i Oman Mobile, te pet godina u poduzetništvu.

Certificirani je trener poslovnih edukacija, NLP business & manager coach, integrativni tjelesno orijentirani praktičar te certificirani praktičar Appreciative Inquiry metode. Završila je MSc in Applied Positive Psychology u Cambridgeu u Velikoj Britaniji. Članica je predsjedništva Hrvatske udruge za coaching.
Stečeno znanje koristi u coachingu, poslovnom savjetovanju, održavanju stručnih edukacija i programa kao i u direktnom savjetovanju s polaznicima i klijentima. Uživa sudjelovati u procesu osobnih i organizacijskih promjena.

Web: ivanastulic.com
Web za tvrtke: www.pozitivnapsihologija.net
GDPR
Upisivanjem podataka dajem privolu za kontaktiranje u svrhu informiranja i pohađanja navedenih aktivnosti Ivane Štulić. Razumijem i prihvaćam da privola ostaje važeća do opoziva. Razumijem da svoju privolu mogu povući u bilo kojem trenutku direktnim kontaktom na e-mail info@ivanastulic.com.
Vaše informacije se tretiraju s poštovanjem. Više informacija o pravilima privatnosti potražite na web stranicama Ivane Štulić.
Klikom na donji gumb pristajem na procesuiranje mojih podataka u skladu s ovim uvjetima.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy