Vezetői Műhely

Időpont: 2018. április 18. (szerda) 18 óra
Előadó: Dr. Velkey György
Helyszín: Párbeszéd Háza, 1085 Budapest, Horánszky u. 20.
Szervező: KEVE Társaság
Jelentkezési határidő: 2018. április 10.

Részvételi díj: 3.500 Ft, amely a vacsora költségeit is magában foglalja
Egyetemista diákok 1.000 Ft-os kedvezményes áron regisztrálhatnak a szabad férőhelyek erejéig. A rendezvényen személyre szóló diákigazolvány bemutatása szükséges.

Online jelentkezéshez kérjük, töltse ki az alábbi űrlapmezőket! Jelentkezésének beérkezése után munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Név *
Your answer
e-mail cím *
Your answer
Hoz-e magával vendéget? *
Amennyiben nem egyedül érkezik, hány fő vendéget hoz? Kérjük, hogy a regisztráció érdekében vendége(i) nevét is legyen szíves megadni! Köszönjük!
Your answer
Számlázási cím (a részvételi díjról számlát állítunk ki) : *
Your answer
Megjegyzés, egyéb igény
Your answer
Amennyiben támogatni kívánja rendezvényeinket, kérjük, adja meg forintban felajánlásának összegét! A KEVE Társaság non-profit szervezetként működik, minden adományt hálásan köszönünk!
Your answer
A részvételi díj fizetésének rendje:
Jelentkezését követően kérjük, hogy a részvételi díjat előzetesen - legkésőbb 2018. április 10-ig - utalja át a KEVE – Keresztyén Vezetők és Üzletemberek Társaság bankszámlaszámára: (CIB Bank) 10700206-24320601-51100005 . Az utalásnál a megjegyzés rovatban kérjük tüntesse fel: „Vezetői Műhely”! Köszönjük!

Tekintettel arra, hogy a jelentkezők számára a vacsorát megrendeljük, így azok számára, akik jelentkezésüket nem mondják le legkésőbb 2018. április 10-ig, a részvételi díjat utólag kénytelenek vagyunk kiszámlázni, illetve a beérkezett összeget nem áll módunkban visszatéríteni.
Köszönjük megértését!

Köszönjük jelentkezését!
Szeretettel várjuk a rendezvényen!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms