Oma Maa – Tilaukset kesäkaudelle 2018
Oletko jo osuuskunnan jäsen ja haluat tilata satokassi kesän satokaudelle? Hyvä! Vai haluatko liittyä ruokaosuuskuntaan tai kokeilla Oma Maan ruokajäsenyyttä kesä-heinäkuun ajan? Hyvä! Ilmoittaudu mukaan 25.5.2018 mennessä. Tilaus on sitova.

HUOM! Poikkeuksellisesti jäsenyyden kokeilu on tällä satokaudella avattu siis myös osuuskunnan jäsenistön ulkopuolelle. Luethan siis oheiset tilausehdot huolellisesti läpi.

Satokassi
Satokassin viikottainen sisältö ja koko vaihtelevat jonkin verran. Satokassin kuukausihinta on laskettu koko satokauden arvioidun sadon perusteella. Satokassin sisältöä ei ole mahdollista mukauttaa yksittäisten tilaajien tarpeisiin tai toiveisiin. Tilaajan vastuulla on tulla vastaanottamaan satokassin toimitus sinä aikana, kun toimitus on ilmoitettu tapahtuvaksi. Noutamatta jäänyttä satokassia ei hyvitetä. Satomaksu maksetaan etukäteen aina jakoa edeltävän kuukauden 15. päivä mennessä. Tilaajan vastuulla on varmistaa tietojensa oikeellisuus ja päivittää yhteystietonsa tarvittaessa. Oma Maa voi tallentaa ilmoitetut yhteystiedot ja käyttää niitä satokassipalveluun ja muihin vastaaviin palveluihin liittyvässä viestinnässä.

Ajantasaiset kuvaukset avomaan satokassin sisällöstä, jakopisteistä ym. löytyvät kotisivuiltamme http://www.omamaa.fi/satokassi. Mahdolliset lisäkysymykset voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen jasenet@omamaa.fi.

Email address *
Etu- ja sukunimi *
Tee tilaus osakkuuden virallisen omistajan tai kokeilijan nimellä.
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms