El llenguatge no verbal en professionals i estudiants d'educació
Professionals o estudiants d'educació que us comuniqueu contínuament de manera verbal, agrairia la vostra col·laboració.
Sóc estudiant de 4t de Pedagogia de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona i demano col·laboració en el qüestionari pel Treball Fi de Grau de Pedagogia.

L'objectiu d'aquest qüestionari és recollir informació sobre el llenguatge no verbal en dues parts diferenciades:

a) La primera part va destinada a conèixer el saber i opinió del llenguatge no verbal entre els professionals de l'educació.
b) La segona part va destinada a la valoració d'un assessorament en format tríptic sobre llenguatge no verbal per a professionals de l'educació.

Pretén valorar si a través d'aquest assessorament, la pràctica dels professionals de l'educació pot arribar a millorar disminuint així l'estat de nerviosisme o estrès que pot generar enfrontar-se a una audiència.
Pot el llenguatge no verbal ajudar el professional de l'educació a desenvolupar una millor intervenció educativa?, El llenguatge no verbal ha de formar part del currículum de les escoles i instituts?, Ha d'aprendre's el llenguatge no verbal de la mateixa forma que el llenguatge verbal a les escoles? Valori sincerament totes les preguntes que trobarà a continuació. Gràcies per la seva col·laboració.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service