Inschrijfformulier normeringstesters KIQT+
Door middel van dit formulier kun je je aanmelden om normeringstester te worden. SCALIQ selecteert testers die deel kunnen nemen om kinderen te testen in hun eigen praktijk. Deze kinderen moeten al een IQ-test hebben gemaakt met TIQ 115 of hoger. We zoeken naar mensen die ervaring hebben met hoogbegaafde kinderen en een diagnostische aantekening hebben. Als je deze (nog) niet hebt, maar wel onder supervisie van een psycholoog of pedagoog staat, ben je ook welkom om je in te schrijven. Je krijgt sowieso een reactie van ons, maar we behouden ons het recht voor om niet iedereen een rol te geven. Je neemt deel aan de normering als vrijwilliger. Verdere details bespreken we graag met je na je aanmelding. Mocht je al vragen hebben, dan kun je die stellen via info@scaliq.com.
Email address *
Naam *
Voor- en achternaam
Your answer
E-mail *
Your answer
Telefoonnummer *
Your answer
Naam van je praktijk / werkgever *
Your answer
Waar is je praktijk/werk gevestigd? (NE/BE + gemeente) *
Your answer
Beroep *
Your answer
Ben je lid van een relevante beroepsvereniging? Benoem dan hier toe welke. Als je onder supervisie van een pedagoog of psycholoog mag testen, noem dan hier zijn of haar naam en contactgegevens.
Your answer
Heb je nog collega's in jouw praktijk die ook mee kunnen en willen normeren? Zo ja, geef hieronder aan wie.
Your answer
De KIQT+ is een test voor (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen van 5 tot 10 jaar. Op welke manier kom jij in aanraking met (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen? Welke ervaring heb je?
Your answer
Waarom wil je meehelpen met de normering van de KIQT+?
Your answer
Hoeveel testen denk je per maand af te kunnen nemen (totaal inclusief eventuele collega's)? Het afnemen van de KIQT+ duurt 45 - 100 minuten per kind. Wij zorgen voor de benodigde materialen. Aan het eind van het normeringsproces worden de IQ scores door SCALIQ berekend, dit kost je dus geen tijd.
Wat zijn jouw verwachtingen; wat wil je voor jezelf uit dit normeringsproces halen?
Your answer
Heb je nog vragen aan ons?
Your answer
Door het insturen van dit formulier schrijf ik mij in om op vrijwillige basis mee te werken aan de normering van de KIQT+. De gegevens die ik verstuur worden volgens de AVG behandeld. Ik verklaar dit formulier eerlijk en volledig te hebben ingevuld. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of SCALIQ. Report Abuse - Terms of Service