Heropstart Thila Coloma
Vanuit de overheid zijn er nieuwe maatregelen afgevaardigd in het jeugdwerk. Daardoor is het mogelijk dat de scouts heropstart voor -12 jarigen én + 12-jarigen. Bijzonder goed nieuws dus! Om dit organisatorisch mogelijk te maken vragen we van elke ouder de tijd om dit formulier in te vullen. Ook als je er voor kiest om je kind(eren) niet naar de scouts te laten komen.

Opgelet:

1. Je vult dit formulier PER kind in (dus, heb je 2 kinderen die in de scouts zitten, vul je dit formulier 2 keer in)!
2. Vul alle noodzakelijke informatie aan op een beknopte manier.


De gegevens worden vertrouwelijk behandeld en worden enkel gebruikt in functie van de heropstart van onze scoutswerking.
Laat jij je kind deelnemen aan de scoutsvergaderingen? *
Geef hier de voornaam + achternaam van jouw kind in. *
Gelieve ook in te vullen indien jouw kind niet naar de scouts zal komen.
Geef hier de tak van jouw kind in. *
Klik de juiste tak aan in de lijst, of begin te typen. Gelieve ook in te vullen indien jouw kind niet naar de scouts zal komen.
Naar welke school en klas gaat jouw kind? Bvb: De kriekelaar - 6B *
De bubbels van 10 worden zoveel mogelijk per school gemaakt. Wees hier dus eerlijk en duidelijk in. Door de bubbels per school in te delen, kunnen we bij een eventuele besmetting in 1 school, toch nog andere bubbels naar de scouts laten komen. Gelieve ook in te vullen indien jouw kind niet naar de scouts zal komen.
Indien jouw kind naar de scouts komt, doen we beroep op jullie eerlijkheid en verantwoordelijkheid: 1 hobby per kind, leiding verwittigen in geval van besmetting en quarantaine/isolatie indien nodig. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy