Inschrijving Ontmoetingsmoment : wandelzoektocht in Gent op zaterdag 8 augustus 2020
Met het invullen en verzenden van dit formulier schrijft u zich in voor de ontspannende zoektocht in het centrum van Gent, op 8 augustus 2020, georganiseerd door Melanoompunt vzw. Samenkomst vanaf 12u30 in "Het Pand" van de Universiteit Gent, Onderbergen 1, 9000 Gent.

Vanaf 13u00 kan er dan gestart worden voor de wandelzoektocht. De laatste vertrekkers zouden om 14u30 zeker op stap moeten zijn. De interessante zoektocht is een korte stadswandelroute met als thema het Middeleeuwse Stenen Manhattan van de binnenstad. Met een gezapig tempo doe je er ongeveer 90 minuten over. Met het zoeken naar antwoorden op de vragen kan dat nog wat uitlopen. Iedereen komt terug naar het Pand tegen uiterlijk 16u30. Na de zoektocht is er koffie/thee/frisdrank en gebakje, en een vrij praatcafé. Dan zal er een uitleg gegeven worden over de antwoorden op de zoektochtvragen en een ludieke proclamatie van de resultaten van de deelnemers.

Toegang is exclusief voor melanoompatiënten en hun naastbetrokkenen en is gratis. Per deelnemer (ook naastbetrokkenen) één inschrijvingsformulier aub. Graag vroeg inschrijven en ten laatste voor 1 augustus aub. Last minute verzoeken of informatievragen via info@melanoompunt.be.

Alle info die u verschaft in het inschrijvingsformulier wordt enkel en alleen door Melanoompunt vzw gebruikt met betrekking tot dit ontmoetingsmoment tenzij u anders aangeeft onderaan het formulier.

Het programma van het ontmoetingsmoment is beschikbaar op www.melanoompunt.be.
Voornaam *
Your answer
Familienaam *
Your answer
e-mailadres *
Your answer
Telefoonnummer waarop je kunt worden gecontacteerd *
Your answer
Ik ben een *
Ik wil graag op de hoogte blijven van de activiteiten van Melanoompunt vzw en laat Melanoompunt toe om hiervoor mijn e-mailadres te gebruiken *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.