Inschrijving ontmoetingsmoment : wandelzoektocht in Gent op zaterdag 19 juni 2021
Met het invullen en verzenden van dit formulier schrijft u zich in voor de ontspannende en boeiende zoektocht in het centrum van Gent, op 19 juni 2021, georganiseerd door Melanoompunt vzw. Samenkomst vanaf 13u15 op Le Bateau, Muinkkaai 1, 9000 Gent.

Vanaf 13u30 kan er dan gestart worden voor de wandelzoektocht. De laatste vertrekkers zouden om 14u00 op stap moeten zijn. De interessante zoektocht is een korte stadswandelroute met als thema het Middeleeuwse Stenen Manhattan van de binnenstad. De totale afstand is 3,5 km. Met het zoeken naar antwoorden op de vragen en met een pauze halfweg doe je er ongeveer 2 uur over. Iedereen komt terug naar Le Bateau tegen uiterlijk 16u30. Na de zoektocht is er koffie/thee/frisdrank en Gents gebakje, en een vrij praatcafé. Dan zal er een uitleg gegeven worden over de antwoorden op de zoektochtvragen en een ludieke proclamatie van de resultaten van de deelnemers.

Coronamaatregelen.
Deze tocht gebeurt bij voorkeur in kleine groepjes van maximaal 4 personen. Bewaar altijd voldoende afstand en het gebruik van een mondmasker wordt sterk aangeraden. Alle activiteiten van deze ontmoeting vinden buiten plaats.

Rolstoelen.
Deze tocht gaat langs straten die soms lastig zijn voor rolstoelen. Er zijn ook enkele trappen te nemen onderweg. Gelieve ons een mailtje te sturen (info@melanoompunt.be) als je over de toegankelijkheid bijkomende verduidelijking wenst te ontvangen.

Toegang is exclusief voor melanoompatiënten en hun naastbetrokkenen en is gratis. Per deelnemer één inschrijvingsformulier aub. Graag vroeg inschrijven en ten laatste voor 15 juni 2021 aub. Last minute verzoeken of informatievragen via info@melanoompunt.be.

Alle info die u verschaft in het inschrijvingsformulier wordt enkel en alleen door Melanoompunt vzw gebruikt met betrekking tot dit ontmoetingsmoment tenzij u anders aangeeft onderaan het formulier.

Het programma van het ontmoetingsmoment is beschikbaar op www.melanoompunt.be.
Voornaam *
Familienaam *
e-mailadres *
Telefoonnummer waarop je kunt worden gecontacteerd *
Ik ben een *
Ik wil graag op de hoogte blijven van de activiteiten van Melanoompunt vzw en laat Melanoompunt toe om hiervoor mijn e-mailadres te gebruiken *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.