Hair-musikaali, K-13, Jyväskylä
Nyt hiukset kuntoon perjantaina 2.11 klo 19.00 ja tule näkemään, kuulemaan ja ennen kaikkea kokemaan kulttimusikaali Hair. 1960-luvun lopun hippiliike täyttää Jyväskylän kaupunginteatterin suuren näyttämön villinä ja värikkäänä, rockin ja soulin kyllästämien klassikoiden tahdittamana.

Eletään suuren murroksen ja vastakkainasettelun aikaa. Uusi sukupolvi haastaa sodan käyneen ja maansa vaurastuttaneen edeltäjänsä. He vastustavat kulutusyhteiskuntaa, perinteistä ydinperhemallia ja erityisesti Vietnamin sotaa. He muodostavat tiiviin yhteisön, joka seuraa omia ihanteitaan – ristiriitaisin seurauksin.

Sini Pesosen ohjaama Hair on monisyinen kuvaus rauhan ja rakkauden liikkeen yhteen kokoamista nuorista sekä viimeisistä yhteisöllisyyden hetkistä ennen unelman osoittautumista utopiaksi.

Näytöksen lisäksi väliajalla nautimme teatterikahvit. Hinta jäseneltä 25€, avec 35€. Mukaan mahtuu 60 henkilöä. Ilmoittautuminen viimeistään 26.10. klo 16.00 mennessä. Ilmoittautuminen on sitova. Yhteydenotot: mika.laitinen@ksinsinoorit.fi (050 310 5678).

Lisätietoja näytelmästä löydätte osoitteesta http://www.jyvaskyla.fi/kaupunginteatteri/naytelmat/hair
Blogin näytelmästä löydätte oheisen linkin takaa: http://eturivinkunkku.blogspot.com/search/label/Hair

Nimi *
Your answer
Sähköposti *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Jäsennumero *
Your answer
Nimi (avec)
Your answer
Onko avec Keski-Suomen Insinöörit ry:n jäsen?
Allergioita / kommentteja / kysymyksiä?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms