FELVÉTELI, 2019
Email address *
Tudnivalók a kitöltés előtt
A Kodály Zoltán Zeneművészeti Szakgimnázium és Zeneiskola - AMI szakgimnáziumának belső jelentkezési lapja a 2019. évi középfokú felvételi eljárásban jelentkező tanulók részére.

MIÉRT KELL BELSŐ JELENTKEZÉSI LAP?
Szakgimnáziumunk belső jelentkezési lapon gyűjti azokat az adatokat, amelyek a jelentkezők szakmai előképzettségére vonatkozóan szolgáltatnak információt a középiskolai felvételi eljárás során. A lapot mindenkinek kötelező kitöltenie, aki az érettségi vizsgát követő időszak szakmai képzésébe jelentkezik.

Az űrlapon megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem szolgáltatjuk ki, illetve nem használjuk fel marketing célokra. A felvételi eljárás időszakát követően, a felvételi határozatok kiküldése után az adatokat töröljük rendszerünkből.

INFORMÁCIÓK AZ ÉRETTSÉGIRE ÉPÜLŐ SZAKKÉPZÉSBE JELENTKEZŐKNEK
A 2011. évi CLXXXVII. törvény 29. § (1) bekezdése szerint az állam által támogatott iskolai rendszerű szakképzésben [...] ingyenes a képzés az érettségi végzettséggel rendelkező tanulók esetén a szakgimnáziumi képzésben [...]
A (6) bekezdés szerint a második szakképesítés megszerzésére irányuló felkészítés csak az első szakképesítés megszerzését követően kezdhető meg. A 34/A. § (4) bekezdés szerint a tanuló második szakképesítés megszerzésére irányuló képzést kizárólag felnőttoktatásban kezdhet.
Érettségi utáni szakképzésbe jelentkezők pontszámába nem számolunk bele közismereti tárgyak pontjait! A pontszámítás alapja kizárólag a szakmai alkalmassági vizsga eredménye.
Nincs akreditált felnőttoktatási programunk, ezért iskolánkban nem fogadunk jelentkezést második szakképesítés megszerzésére.

Az űrlap használatához kérjük megadni azt a folyamatosan figyelt email címet, amire a visszaigazolást és a felvételi jelentkezéssel kapcsolatos értesítéseket küldhetjük.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service