Pinksterkamp LOV Calypso 2019
Over drie maanden is het zover. Van vrijdagmiddag 7 juni tot en met maandagochtend 10 juni zijn we weer van harte welkom op camping De Kreekoever in Ouwerkerk voor het jaarlijkste Pinksterkamp. Het Pinksterkamp is voor gezelligheid, familie, duiken en opleidingen en is daarmee voor iedereen (ook de 1* in opleiding). Pinksteren valt dit jaar laat en dat betekent dat de watertemperatuur waarschijnlijk hoog zal zijn.

We huren een groot veld op de Kreekoever waar we een grote circus tent neerzetten en waar je omheen je tent(je) of caravan neer kan zetten. Ernaast is ook een iets rustiger echt kampeerveld. Als het regent is de circustent groot genoeg om iedereen droog te houden.

We hebben BBQ's, er zijn 's avonds verschillende activiteiten, we huren een grote boot (MS Theo) op zaterdag en op zondag is er een traditionele brunch (en dit jaar valt de kentering ideaal).

Als je wilt kan je met gemak 5 tot 6 duiken maken en in samenspraak met je instructeurs eventueel je opleiding afronden.

Kijk hier voor de kentering:
http://www.de-grevelingen.nl/kp_userfiles/file/uploads/getijdentabel-2019.pdf

Kijk hier voor een sfeerimpressie
https://www.lovcalypso.nl/pinksterkamp-2016-de-plaatjes-en-een-video/

Het definitieve programma wordt later gepubliceerd. Iedereen doet wat. In aanloop van het Pinksterkamp zal aan alle deelnemers gevraag worden een taak op te pakken.

Kosten
Je betaalt zelf voor de camping (zie http://www.dekreekoever.nl/ )
Dit jaar staat in het teken van de " tikkie". Schrapkaarten kunnen worden gekocht met een tikkie en alle kosten voor de MS Theo, BBQ en Brunch zullen ook worden doorbelast met een tikkie. De camping betaal je zelf.

Duiken en vullen is voor eigen rekening.

Na aanmelden wordt je toegevoegd aan de Pinksterkamp WhatsApp. Er volgt twee weken voor het kamp nog een informatiemail maar de meeste mededelingen en organisatie-initiatieven verlopen via de WhatsApp.

Email address *
De Tent
Naam (per persoon 1 formulier) *
Your answer
Telefoonnummer (Whatsapp) *
Your answer
Aanmelding Pinksterkamp 2019
Ik ben een Duiker?
Ik ben een kind onder 12?
Mee met MS Theo?
Ik doe verder mee met
Dieet wensen
Your answer
Overige opmerkingen
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service