Aanvragen verlofstelsels nieuw schooljaar
Via dit formulier kan je aangeven of je tijdens schooljaar 2022-2023 deeltijds wenst te werken.

Wanneer vul je dit formulier ook in?
1. Als je nu al een eindeloopbaanstelsel hebt (goedgekeurd tot aan het pensioen). Vul dan het eerste deel van dit formulier in.
2. Als je een tijdelijke andere opdracht naar een ander ambt wenst te nemen (bv naar ICT-coördinator, zorgcoördinator, beleidsmedewerker, naar een andere scholengemeenschap, ...) maar toch voltijds wil blijven werken.
3. Als je TADD bent binnen scholengemeenschap KBHA (of je nu wel of niet (voltijds) wenst te werken.)

Indien je aangeeft deeltijds te willen werken of een TAO te nemen, kan je de aanvraag/melding van je verlofstelsel bij het schoolbestuur via deze weg doen. Je bent zelf nog verantwoordelijk voor de aanvraag bij de bevoegde diensten RVA of departement WSE indien je een verlofstelsel wenst dat dat vereist. Je krijgt dan wel op voorhand automatisch de juiste formulieren doorgestuurd (in geval van RVA) of zal Bart je verlofstelsel bij WSE initialiseren.

LET OP ! Dit formulier wordt afgesloten op 31 mei 2022 om 23.59u (conform de convenant afgesloten in het OCSG) en op 10 juni om 23.55u voor administratieve medewerkers. Zorg dat je aanvraag dan in orde is.

Wie voltijds wil werken volgend schooljaar (en geen TAO neemt), mag dit formulier negeren.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of KBHA vzw. Report Abuse