Înscrieri Teatrul Vienez de Copii 2024

Următoarele preselecții vor avea loc sâmbăta și duminica, în datele de 6-7 Iulie, 7-8 Septembrie, 14-15 Septembrie 2024. Ele durează două zile, sâmbătă și duminică, câte trei ore pe zi, de la 10:00-13:00.

Prezența este obligatorie în ambele zile de preselecție (și sâmbătă și duminică).

Pentru preselecții, copiii cu vârstele între 7-18 ani, pregătesc un cântecel, precum și o poezie sau un scurt text (monolog, povestire etc.). Se vor face jocuri și exerciții teatrale. Luăm în considerare în primul rând plăcerea de a participa și implicarea reală în jocurile propuse de echipa de profesori.

Taxa de participare la preselecția de 2 zile este de 200 RON (nerambursabil).

Cursurile noastre de teatru (în valoare de 1850 lei / 6 luni) includ atât cursurile cât și scenele consacrate de teatru, costume, recuzită, lumini, sunet, echipa de profesioniști, repetițiile generale la scenă și fotografii. La finalul celor 6 luni de cursuri si repetiții, copiii urcă pe scene consacrate de teatru și joacă piesa stabilită de echipa de profesori și coordonatori artistici. 

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Nume și prenume părinte *
Număr telefon părinte *
E-mail părinte *
Numele și prenumele celuilalt părinte
Număr telefon celălalt părinte
E-mail celălalt părinte
Nume și prenume copil *
Data naștere copil *
MM
/
DD
/
YYYY
Școala la care este elev copilul  *
Particip la preselecția din: *
Număr telefon copil
E-mail copil
Observații
Prin transmiterea acestei cereri, îmi dau permisiunea explicită Asociației "Teatrul Vienez de Copii - Copiii Joacă Teatru" să îmi gestioneze datele personale furnizate în acest formular în scopurile legate de înregistrarea curentă la preselecțiile, cursurile și activitățile asociației, în conformitate cu prevederile legale aplicabile din România și UE. Recunosc și accept faptul că prin nefurnizarea datelor personale de mai sus cererea mea nu va fi procesată de către organizatori. *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Teatrul Vienez de Copii - "Copiii joacă teatru". Report Abuse