Rödebygymnasternas Truppgymnastik - Anmälan 20/21
Här anmäler du ditt barn till Truppgymnastik. Vi tar in i grupperna i den mån det finns plats, har vi fullt hamnar man i kö och står kvar i kön tills man kommer med. Ni får då e-post som bekräftar att ni står i kö hos oss.

Truppgymnastik är en tävlingsform inom gymnastik och vi har inga färdiga tävlingslag utan man anmäler sig inför varje tävling om man kan delta eller inte i de grupper vi har blandade lag, tillhör man en tävlingsgrupp tävlar man. Alla tävlingar sker på den nivån gymnasten befinner sig. Tävlingsgrupperna är Turkos och Rosa.

GDPR
Som förening måste vi samla in viss information angående våra gymnaster. Vi måste ha - deras fullständiga personnummer för att kunna försäkra dem och registrera tävlingslicenser; för- och efternamn för att kunna veta vilka medlemmar vi har; boendeort för att veta hur lång tid det tar för vårdnadshavarna att ta sig till hallen om något händer; telefonnummer till vårdnadshavare för att kunna nå om det behövs; e-postadress för att kunna skicka ut information; allergier om vi bjuder på något; övrig om det är något vi bör känna till angående gymnasten som kan påverka träningen.

Den information som samlas in finns inte tillgänglig för alla i föreningen utan endast för de som behöver det och bara de delar som berör dem.
Grupp *
Required
Förnamn *
Efternamn *
Personnummer *
Personnummer behövs för att vi ska kunna försäkra våra gymnaster men även om något skulle hända på en träning och vi måste kontakta sjukvården.
Ort *
Bra att veta så vi vet hur lång tid det tar för vårdnadshavare att komma om vi behöver ringa.
Telefon hem
Gymnastens e-postadress
Om gymnasten har egen epostadress och vill ha mail från oss.
Vårdnadshavare 1 - förnamn *
Vårdnadshavare 1 - telefonnummer *
Vårdnadshavare 1 - e-post *
Angiven e-postadress måste kunna ta emot massutskick - kan den inte det missar ni information från oss.
Vårdnadshavare 2 - förnamn
Vårdnadshavare 2 - telefonnummer
Vårdnadshavare 2 - e-post
Angiven e-postadress måste kunna ta emot massutskick - kan den inte det missar ni information från oss.
Allergier
Ibland så förekommer det att vi bjuder på något på tävlingar eller avslutningar och då är det viktigt att vi vet vilka allergier som finns. Det är också viktigt att vi känner till sjukdomar som kan påverka ert barns idrottande.
Kommentar
Om det är något vi bör känna till om ert barn som kan påverka deras idrottande.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy