Conferència Maria Eugènia Gay: "L'advocacia i el dret com a garantia de convivència"
L' Associació d'Antics Alumnes del Col·legi dels Jesuïtes de Casp et convida el proper dijous 8 de novembre a assistir a la conferència "L'ADVOCACIA i EL DRET COM A GARANTIA DE CONVIVÈNCIA", a càrrec de Maria Eugènia Gay, degana del Col·legi d'Advocacia de Barcelona, i antiga alumna de Casp de la promoció 1993.. La sessió, que és gratuïta, tindrà lloc a les 20 hores a la Sala Torrelló del col·legi (C/ Casp, 25. 08010 Barcelona). Et preguem que emplenis aquestes dades per realitzar la inscripció, el que ens ajudarà a preparar l'espai per als assistents previstos.
Abans, a les 19.30h, la Sala Torelló acull també un homenatge a juntes anteriors de l'Associació amb una TAULA RODONA amb antics presidents de l'Associació d'Antics Alumnes Casp.
Aquests actes s'emmarquen en el
Nom *
Your answer
Cognoms *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Telèfon
Your answer
Adreça
Your answer
Ets antic alumne/a de Casp? *
Informació
Li informem que les seves dades personals, que consten en aquest formulari, seran incorporades a un fitxer automatitzat responsabilitat de l'Associació d'Antics Alumnes de Casp, amb la finalitat de poder gestionar la relació que ens vincula. Vostè podrà exercir el seu dret d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició, dirigint-se per escrit a: c/ Casp, 25. 08010. Barcelona.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Jesuïtes Educació. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms