Прашалник на "Иницијатива за Развој на Ромско Претприемништво (REDI)", на тема Претприемништво, упатено до поранешните корисници на програмата за стипендии на РЕФ
1. Дали сте?
2. Дали некогаш сте започнале со бизнис (сте имале иницијатива да профитирате од: трговија, продажба, прозводство или друго) сами или во соработка со некого?
3. Ако Да, Во која област? Која беше вашата улога? Дали бизнисот сеуште функционира?
Your answer
4. Дали сте размислувале да започнете со свој сопствен бизнис?
5. Во која област би сакале да започнете со вашиот бизнис?
Your answer
6. Дали би сакале да започнете бизнис во партнерство со некого?
Your answer
7. Што би ви требало за да започнете со бизнисот?
8. Од каде би барале финансирање?
9.Дали би биле во можност да обезбедите колатерал ( имот кој што ќе гарантира дека ќе го вратите долгот, како на пример: куќа, земјиште, автомобил итн.) и/или жирант (личност кое што може да гарантира дека ќе го вратите долгот)?
10. Дали имате позајмено кредит претходно?
11. Ако Да, ве молиме наведете неколку детали: сума, рок на отплата, намена?
Your answer
12. Кој вид на финансирање би бил најсоодветен за вас?
13. Која би била вашата преференција?
14. Дали сте поминале низ обука за претприемништво?
15. Доколку добиете финансиска поддршка за започнување на бизнис дали би биле заинтересирани за обука/ тренинг за развој на вашиот бизнис?
16. Име?
Your answer
17. Презиме?
Your answer
18. Возраст?
Your answer
19. Државјанство
Your answer
20. Место на живеење ?
Your answer
21. Ниво на образование ?
Your answer
22. Насока на студирање ?
Your answer
23. Како можеме да ве контактираме?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of REDI. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms