Kobushikain karaten peruskurssi aikuisille
Varaa paikkasi Budoseura Kobushikain kevään 2023 aikuisten karaten peruskurssille!

Aikuisten kevään 2023 peruskurssi alkaa tammikuussa ja opetusta järjestetään kahdesti viikossa, oletettavasti torstaisin ja sunnuntaisin. Kurssi opetetaan Kobushikai Dojolla Olarissa, Sammalkalliontie 5.

Varaa tällä lomakkeella paikkasi kurssilta. Samalla varmistat että saat lisätietoa ja muistutuksen ennen joulua kun kurssin päivämäärät varmistuvat. Varaaminen ei ole sitova.

Liikunnallista syksyä!

Kurssista:
Peruskurssin tavoitteena on tarjota harjoittelijalle oppimisen, onnistumisen ja oivaltamisen kokemuksia karaten parissa. Kurssilla opetetaan karaten perustekniikoita - asentoja, lyöntejä, potkuja ja torjuntoja sekä yksin tai parin kanssa tehtäviä tekniikkasarjoja.

Peruskurssimme harjoittelee kaksi kertaa viikossa, yhteensä noin 30 harjoituskertaa. Oletukset harjoitusajoista:
- Torstaisin kello 19:00 - 20:30
- Sunnuntaisin kello 17:00 - 18:30

Peruskurssin voi hyvin aloittaa veryttelyhousuilla ja t-paidalla. Seura järjestää kurssin aikana karatepukujen yhteistilauksen. Kurssilaiselta edellytetään normaalia terveyttä ja vähintään 14-vuoden ikää.

Kurssin hinta on 190€ ja se sisältää vuoden 2023 jäsenmaksun, opetuksen kurssilla, vyökokeen sekä seuran vyökoevaatimukset-kirjasen. Voit kokeilla kurssia 2 viikkoa sitoumuksetta.

Noudatamme Espoon kaupungin ja Aluehallintoviraston koronarajoituksia koskevia määräyksiä. Mahdollisten harjoitussulkujen sattuessa Budoseura Kobushikai pyrkii järjestämään korvaavia harjoituksia tai siirtämään vyökoepäivää. Mikäli kurssi joudutaan keskeyttämään kokonaan, varmistetaan kurssilaiselle etuoikeus maksuttomaan pääsyyn seuraavalla kurssille.

Kurssille mahtuu 18 ensimmäistä.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy