BrainPerformanceProfile™
Beste sporter,

Welkom bij het BrainPerformanceProfile™!

Je staat op het punt een vragenlijst te starten die een beeld gaat geven over verschillende competenties die je kunt bezitten als sporter. De vragenlijst is ontwikkeld door de gerenommeerde sportpsycholoog Afke van de Wouw en haar collega's van WOUW Performance Coaching en heeft 168 vragen, verdeeld over 9 competenties. Alle onderdelen vormen gezamenlijk het zogenaamde BrainPerformanceProfile™ (BPP). Je bent hier ongeveer 30 minuten mee bezig.

Nadat jouw gehele team de vragenlijst heeft ingevuld, krijg je jouw persoonlijke uitslag met een uitgebreide toelichting. Je kunt je score vergelijken met de gemiddelde score van jouw team en met de gemiddelde score van onze database. Met het invullen van deze vragenlijst, ga je ermee akkoord dat jouw scores anoniem in onze database worden opgeslagen. De vragenlijst is persoonlijk, dus niemand behalve jijzelf krijgt zonder jouw toestemming de antwoorden te zien. Probeer de vragen zo eerlijk mogelijk te beantwoorden, er is geen goed of fout!

De gebruikte voorbeelden komen uit het voetbal, dit is bewust gedaan, omdat de meeste sporters hier wel een beeld bij hebben.

Let op, zorg dat je altijd een antwoord geeft, zodat je uiteindelijk een zo betrouwbaar mogelijk beeld van jezelf krijgt! Vul, als je de vraag echt niet begrijpt, desnoods 'neutraal' in als antwoord, maar probeer te voorkomen dat je teveel de optie 'neutraal' kiest.

Veel succes!

WOUW Performance Coaching | BrainPerformanceProfile™
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy