Future Champs 2024 haku
Hae mukaan MTB Rallyn Future Champs tiimiin, hakukriteereinä on, että olet kiinnostunut kehittymään maastopyöräilyn vauhtilajeissa, koet mahdolliseksi osallistua 2024 kalenterin tapahtumien kisoihin (Enduro Season Opener ei ole välttämätön jos enduro ei oo sun juttu) - yhtenä tärkeimpänä kriteerinä on, että tulet toimeen muiden nuorten (toki myös aikuisten) kanssa. Kysy sun vanhemmilta lupaa, vanhemmat voivat soittaa Markolle 044 553 7043 tai laittaa mailia marko@mtbrally.com

Pyritään tekemään tiimivalinta marraskuun 2023 loppuun mennessä!

Hello, sorry this form is only in Finnish, but you can email to Marko to get questions in English.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nimi *
Miksi harrastat maastopyöräilyä *
Tehtävä, uuden Slopestyle Cupin kisat ajetaan Iso-Syötteellä, Sappeella ja Meriteijossa jossa yhteistyökumppanina on mm. Red Bull. Kuvaile millaiset kisaluokat olisivat sun mielestä hyvät, että uudetkin hyppyhommista kiinnostuneet harrastajat saadaan mukaan? Kisaluokat ovat erit kuin muissa kisasarjoissa, voisi 4 tai maksimissaan 6 eri kisaluokkaa.

Kisassa olisi karsinnat,niin että finaalivedoissa ajaisi vain esm top 5 / luokka. Kisan kesto olisi noin 2-3 tuntia.
*
Sähköpostiosoitteet: sun ja huoltajan (äiti tai isä) sähköposti, niin voidaan varmistaa asiat, että huoltajille OK myös.

Kaikki hakijat saavat vastauksen tulitpa valituksi tiimiin tai et, hakemuksia saatiin viimeeksi noin 20kpl, joten kaikkia ei voida ottaa, joten säväytä tekemisellä niin!
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy