LoopbaanNaPolitiek Academy - Aanmeldingsformulier Activiteiten 1ste helft 2021
Met dit formulier kunt u zich opgeven voor 1 of meerdere activiteiten van de LoopbaanNaPolitiek Academy. Deze activiteiten zijn voor kandidaten en alumni van LoopbaanNaPolitiek kosteloos.

Bent u geen deelnemer aan het LoopbaanNaPolitiek begeleidingstraject, maar heeft u wèl belangstelling om 1 of meer van onze trainingen te volgen, dan kunt u contact opnemen met Willem Ginjaar, per mail of telefonisch (06 – 4846 0005).

Het volledige programma voor de eerste helft van 2021 staat ook op onze website: www.loopbaannapolitiek.nl/agenda

Voor vragen over het programma of de inhoud daarvan kunt u contact opnemen met Willem Ginjaar, directeur, via 06 48 46 00 05 of willem.ginjaar@loopbaannapolitiek.nl

--> LET OP - LET OP - LET OP: alle activiteiten worden uitgevoerd met in achtneming van de RIVM richtlijnen inzake Corona en zijn onder voorbehoud van eventuele overheidsmaatregelen!!


Uw gegevens worden met de grootst mogelijke vertrouwelijkheid behandeld. Uw gegevens zullen alleen gebruikt worden ten behoeve van bijeenkomsten en andere activiteiten van LoopbaanNaPolitiek. Uw gegevens worden nooit aan derden ter beschikking gesteld.

LET OP -LET OP - LET OP:
Uw aanmelding wordt op volgorde van binnenkomst behandeld. Na aanmelding ontvangt u een kort bericht van ontvangst. Bij aanmelding voor 1 van de masterclasses volgen eerst nog een aantal opdrachten. Pas na het maken van die opdrachten en het opsturen van de uitwerkingen is uw aanmelding voor die Masterclass definitief!

Met uw aanmelding gaat u er mee akkoord dat uw gegevens en de resultaten van de bijgewoonde modules gedeeld worden met uw coach.
Email address *
Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
Masterclass Persoonlijk Leiderschap
Workshop Mediation
Masterclass Toezichthouden 3.0
Workshop LinkedIn
Masterclass Burgemeester worden
Workshop Netwerken
Workshop Krachtige Presentatie
Workshop Reputatiemanagement
Workshop Financiën
Masterclass Management Basics
Netwerkbijeenkomsten
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy