Lakossági kérdőív – Nyékvárkony község lakosságának véleményfelmérése
Tisztelt Hölgyem / Uram!
         Napjainkban zajlik Nyékvárkony Község Gazdasági és Szociális Fejlesztési Programjának kidolgozása a 2021-2027 időszakra, amelynek célja a község lehetséges fejlesztési céljainak meghatározása a lakosság életszínvonalának emelése végett. Ez a kérdőív jelentős mértékben hozzájárulhat a tervezéshez és a tervek  jövőbeni megvalósulásához.
         Ezen kérdőív kitöltésével szeretnénk Önt felkérni együttműködésre Nyékvárkony Község Gazdasági és Szociális Fejlesztési Programjának kidolgozásában. Nagyon örülnénk, ha megválaszolnák az alábbi kérdéseket, ugyanis az Ön válaszai fontos kiindulási alapot jelentenek a község fejlesztési stratégiájának kidolgozása során.
         A kérdőív anonim, amelynek az eredményei a későbbiekben felhasználásra kerülnek Nyékvárkony Község Gazdasági és Szociális Fejlesztési Programjában a 2021-2027 időszakban. A válaszát kérjük megjelölni, amennyiben lehetséges, akkor a válaszát részletesebben írja le. Köszönjük, hogy időt áldoz a kérdőív kitöltésére.


Sign in to Google to save your progress. Learn more
1. Hogyan értékeli Nyékvárkony község fejlődését az elmúlt 10 évben? *
2. Ön szerint mi a legnagyobb pozitívum az Ön községében? (Nyékvárkony község erős oldalai) (Kérem nevezze meg ezeket a pozitívumokat!)
3. Mi a legnagyobb gond a községben? (maximum 5 területet/aktivitást kérünk megjelölni)
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy