Inschrijving Najaarscompetitie 2017/2018
inschrijving seniorencompetitie seizoen 2017-2018 Badmintonclub Nieuwerkerk (BCN)

Inschrijven kan tot 20 februari 2017, hierna sluit de mogelijkheid tot inschrijven.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Inleiding
De laatste wedstrijden van dit seizoen worden in de komende weken gespeeld. Ieder team kan terugkijken op een sportief jaar met vele hoogtepunten. Nu nog even een mooie eindsprint maken richting die allerlaatste wedstrijd. Daarnaast kijken we nog verder, naar het volgende seizoen. Wij streven ernaar om weer een spectaculair nieuw seizoen met jullie te verwezenlijken, waarin we onder de gezelligheid van het team het maximale uit onszelf halen!

Als je aankomend seizoen liever een reservespeler bent, dan horen wij dit ook graag door middel van het onderstaande inschrijfformulier. We plaatsen je dan op de reservelijst, waarna je als redder in nood als invaller kan worden opgeroepen (uiteraard in overleg).

Invoering nieuwe opzet competitie:
Voor seizoen 2017/2018 wordt een nieuwe opzet gestart, hierdoor meer wedstrijden tegen clubs in de buurt, meer details volgen in het eerste kwartaal van 2017 door Badminton Nederland.
Teamindeling & persoonlijke omstandigheden
Bij de indeling in de hogere teams (teams 1 t/m 5) vormt speelsterkte de belangrijkste leidraad. Voor de teams hieronder spelen secundaire overwegingen een belangrijkere rol naast speelsterkte. Hierbij moet onder meer worden gedacht aan een balans in leeftijd, ambities, trainingsopkomst en een sociaal aspect.

Indien je bepaalde persoonlijke omstandigheden hebt ten aanzien van deelname aan de competitie is het belangrijk dat de CC daarvan op de hoogte is. Zo nodig kun je dit mondeling met een lid van de CC delen. Uiteraard wordt bij het aanhoren de nodige discretie in acht genomen en blijft betreffende informatie iets tussen jou en de CC.
Overige informatie
Geen enkel team is compleet zonder het organisatorisch leiderschap van de teamcaptain.
Wij horen graag of je het organisatorische aspect op wenst te pakken in het aankomende seizoen. Mocht in een team niemand de aanvoerdersband op willen pakken, dan stellen wij na goed overleg iemand aan om deze taak te vervullen.

Meedoen aan een competitie houdt ook in dat je alles in het werk stelt om geen wedstrijden te missen. Ook op tijd in de zaal zijn, met het hele team om 09.45 uur is van belang, samen de banen opzetten en de tegenstanders ontvangen hoort hier ook bij.

N.B. Het dragen van de clubkleding bij competitie wedstrijden is verplicht.

Afgelopen jaren is het steeds gelukt om voldoende mix-teams te kunnen samenstellen, maar bij een eventueel tekort aan inschrijvingen kan de mogelijkheid bestaan dat er één of meerdere heren teams worden gemaakt. Dit heeft niet de voorkeur maar gezien de omstandigheden kan dit wel tot de mogelijkheden behoren om op deze manier toch competitie te spelen.

Met sportieve groet,

De Competitie Commissie
Ik ga akkoord met bovenstaande voorwaarden *
Ga verder naar sectie 2
Sectie 2: inschrijving
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy