Предложи нов збор
Предложи нов збор кој го нема во корпусот на толковникот речник. Предлозите ќе бидат доставени до Институтот за македонски јазик „Крсте Мисирков“ 
Предложи нов збор *
Објасни го значењето на зборот *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Government of the Republic of North Macedonia. Report Abuse