Online checklist belastingaangifte inkomstenbelasting 2017
Met dit formulier kan je je gegevens voor de aangifte inkomstenbelasting 2017 aanleveren aan Roderick Vinck van Administratiekantoor OKV.

Ik verzoek je vriendelijk de vragen zorgvuldig te beantwoorden. Wanneer een vraag op jou (of je partner) van toepassing is kan je je gegevens uploaden bij de betreffende vraag. De checklist is gebaseerd op de meest voorkomende situaties, maar is niet per definitie compleet.

Wanneer er nog informatie is, dat mogelijk van belang is voor de aangifte inkomstenbelasting, waarover je twijfelt dan kan je deze uploaden bij de laatste vraag. Je kan hierbij bijvoorbeeld denken aan een uitdraai van de voor ingevulde aangifte die de Belastingdienst aan je verstrekt.

Indien je dit jaar voor het eerst jouw aangifte door ons laat verzorgen vragen wij je een kopie van jouw legitimatie en aangifte inkomstenbelasting 2016 mee te zenden (en bij sterk wisselende inkomens ook 2014 en 2015).

Met het invullen en verzenden van dit formulier ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Administratiekantoor OKV (zie website) en stem je in met het gebruik van een Google drive account. De kosten voor het opstellen van de aangifte inkomstenbelasting zullen door ons worden beoordeeld op basis van de ingeleverde gegevens en de factuur zal bij de concept jaarcijfers worden verstrekt.

Welk profiel komt het meest overeen met jouw situatie?
Weet je niet welk profiel het meest overeen komt met jouw situatie? Kijk dan op https://www.administratiekantoorokv.nl/belastingaangifte/ of beoordeel het aan de hand van het onderstaande bijschrift.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service