Čakalni seznam za praktičen tečaj Tvoja moč samozavesti za najboljše življenje  
ŠTIRI TEDENSKI PRAKTIČEN TEČAJ ZA ŽENSKE NA SPLETU: Tvoja moč samozavesti za najboljše življenje  

Ta program je sedaj zaprt za prijavo, lahko se prijavite na čakalni seznam in boste prvi obveščeni,ko se tečaj ponovno odpre.

Vsi ki se prijavite na čakalni seznam in se udeležite tečaja, ste ob zaključenem vpisu deležni posebnega BONUSA.

(Zadnja izvedba je bila, začetek 27. junij 2023)

Kako do miselnosti, samozavestne notranje komunikacije in močne vizije, za  najboljše delovanje in izpolnjujoče življenje.

Pridružite se procesu, kako povečati samo-zaupanja, notranjo trdnost in samozavest, da boste lahko dosegli svoje potenciale in izpolnili svoje želje.

Z miselnostjo in notranjo komunikacijo do večje notranje moči  ter  z njo do suverene komunikacije z drugimi - doma in v službi, do samozavestnih nastopov in govorov.

V preprostih korakih se boste naučile, kako okrepiti samozaupanje samozavestno miselnost in komunikacijo s seboj. Korak za korakom boste dvigovale svojo samozavest za uspešnejše delovanje.  Naučile se boste kako »napake« spremenite v svojo super moč, sprejemati samozavestne odločitve in ustvariti močno vizijo za leto. 

Spoznajte umetnost notranje samozavesti in njeno super moč. S katero boste prenehali gledati  na življenje kot, da se vam zgodi, temveč  boste ustvarili in uresničili svoje izpolnjujoče življenje. 

Ali ni to navdihujoče?

KOMU JE TEČAJ NAMENJEN?

Ta praktičen tečaj je idealen za podjetnice, zaposlene pri delodajalcu, samozaposlene ženske, ki želijo dodatno okrepiti svojo notranjo moč, izboljšati svojo miselnost in notranji govor ter samozavestno  komunicirati z drugimi in same s seboj. Za vse, ki si želijo ustvariti kariero ali odnose in življenje, ki so si ga vedno želeli.


KDAJ BO POTEKAL TEČAJ? 
Praktičen tečaj Tvoja moč samozavesti za najboljše življenje, bo potekal na spletu, 5 tednov , od petka 1. julij do petka  julija 2023.

KAKO bo potekal?    

Informacije o tem poglejte, preberite prosim na https://samozavestna23.tivya.eu/

Na tedenskih coaching klicih boste lahko postavila svoja vprašanja, na katere ti bom z veseljem odgovorila. Tako boste razjasnili nejasnosti, dileme in še hitreje potovala k samozavesti, razumevanju sebe; OPU- osebno  poslovnemu uspehu, boljši karieri in trdnejšim odnosom.  Vsak dan z vami, prisotna v zaprti Fb skupini. Tečaj vsebuje gradiva in naloge za vaše korake naprej.

Če se tečaja/srečanj v živo preko aplikacije zoom ne boste mogli udeležiti v živo, boste imeli možnost ogleda posnetkov in nalog kadarkoli v času tečaja : )

Investicija vašega časa je cca. 2 ali 2, 5 uri na teden. 

Vpisi Tvoja moč samozavesti za najboljše življenje do                       2024.

KAJ SO O TEČAJU POVEDALE UDELEŽENKE tečaja Tvoja moč samozavesti za najboljše življenje  

in vse druge informacije na https://samozavestna23.tivya.eu/

Nekaj utrinkov mnenj: 

Skozi tečaj sem pridobila več koristnih strategij za izboljšan način komunikacije, delovanja in posledično višjo stopnjo samozavesti. 
Irena

Tečaj Tvoja moč samozavesti za najboljše življenje je bil veliko boljši, kot sem pričakovala. Dal je veliko orodij in znanja ter vse to povezano v smiselno celoto.
dr. Saša Aden

V času tečaja sem pri sebi uspela spremeniti nekaj navad in vedenj, ter spoznala velike dele sebe, za katere niti vedela nisem. 
Alenka P.

Anastazija si je za marsikoga, ki je konkretno napisal svoje dogajanje, vzela čas, primer obravnavala .
Darja

Ta praktični tečaj mi je zelo pomagal, da sem za določene stvari, ki se jih prej nisem upala narediti, sedaj bolj odločena. Imam jasne cilje, ki jih bom uresničila.  
Mirica Vasle


INVESTICIJA:
Po prijavi prejmete na mail naslov podatke za plačilo.Vaše podatke v prijavnici bomo obravnavali strogo zaupno. Politiko zasebnosti najdete na: https://www.tivya.eu/varstvo_zasebnosti.html

POMEMBNO: Ko se vpišete natančno preverite svoj elektronski naslov, da vas bom lahko obvestila o NADALJNIH KORAKIH  tečaja.

Svetujem vam, da preverite mojo e-pošto, e-naslov (vsiljena pošta, promocije), da ne zamudite informacij o pridružitvi. Prve mail-e boste najverjetneje dobile z naslova tivyanastazija@gmail.com, vse nadaljnje pa preko email campagna z Anastazija@tivya.eu ali anastazija@tivya.eu  

Če si na Gmail-u, lahko sporočilo,pismo z naslova  Anastazija@tivya.eu pade pod Promocije ali pod Vsiljena pošta, preveri in dodaj med glavno pošto,da boste obveščeni o vsem tekom tečaja.


Vabim vas, da ste širokosrčni in podelite  informacijo o tečaju in ta obrazec na spletu s čim več prijateljicami, znankami, sodelavkami, kolegicami....

Hvala, ker delite informacijo!   

Komaj čakam, da vas vidim v programu !

S spoštovanjem in ljubeznijo Anastazija, life coach za ženske, za samozavestno komunikacijo in mindset,
specializantka transakcijske analize, coach TA, praktik in NLP coach, mag. umetnostne terapije PZU/ AT
Email *
Ime in priimek
*
Email *
Telefonska številka, za primer za-tipkanja email naslova ipd.* *
Zakaj se želite udeležiti tega praktičnega tečaja, s kakšnim namenom?
*
Kaj  bi želeli s tem praktičnem  tečajem pridobiti? Kaj upate, da boste pridobili s tečajem? *
Kaj je vaš največji ali prvi izziv glede vašega  zaupanja, notranjega govora, samozavestne komunikacije ipd.; na področju samozavesti ali samozaupanja?
*
Kako ste izvedeli za ta tečaj? Možnih več odgovorov.

*
Required
Prosim označite ustrezno.  Možnih več odgovorov.
*
Required
Za potrebe obveščanja o naslednjih korakih potrebujemo vaše soglasje, da vas dodamo na e-mail listo (Izjava o varstvu osebnih podatkov https://www.tivya.eu/varstvo_zasebnosti.htm) Če ste že na moji e- listi označite Da.
*
Če želite še kaj dodati napišite prosim tukaj.  Hvala za prijavo. Prejeli boste navodila z e-naslova Anastazija@tivya.eu ali tivyanastazija@gmail.com
Delite prosim informacijo, ta obrazec.  
Želim čudovit dan.  S spoštovanjem  Anastazija

*
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy