Gyakorlatból készség 1.0
Gyakorlatot megszerezni nem is olyan könnyű. A diákmunka a legkézenfekvőbb, ennél jobb, ha gyakornokoskodsz, és ennél van még jobb, ha célzottan fejleszted az elméletben tanultakat és megismered a cégeknél működő gyakorlatokat.
Biztosan tudjuk, hogy van néhány olyan készséged, amelyekkel máris rendelkezel és elég ahhoz, hogy elkezd gyűjteni a tapasztalatot.

Kísérletezz, tudj meg minél többet magadról. Menj el minél több céghez dolgozni, keress olyan lehetőségeket, ahol bepillanthatsz a kulisszák mögé.
Ismerd meg a különböző típusú cégeket, mert teljesen más egy multi és egy KKV, vagy egy nonprofit esetleg egy családi vállalkozás. Más munkavállalóként dolgozni és egészen más vállalkozni. Tudnod kell, hogy neked mi passzol, ezért érdemes ilyen alapon is feltérképezni, hogy hol, milyen készségekre van szükség.

Elég neked, ha csak egy- egy részét csinálod egy folyamaton belül (pl. multi esetében) vagy egy teljes folyamatot is végig vihetsz (KKV esetén) vagy a vállalkozói lét kihívásaival szeretnél cél elérni.

Pl. Blogger, marketing specialista, vállalkozás, értékesítés, HR... ezt csak Te tudhatod, de az sem baj, ha nincs konkrét elképzelésed még, azért vagyunk, hogy kitalálhasd.

A megadott válaszaid alapján bekerülsz az adatbázisunkba, lehetőséged lesz tesztelni magad, bekerülhetsz a különböző programjainkba, projektekbe és a készségeid alapján célzott munkákat is ajánlhatunk neked.

Kövess minket itt: https://skilla.blog.hu/

Skilla csapata
Email address *
Skilla: Elméletből gyakorlat, így lesz valós skill, tapasztalat.
Név:
Your answer
Telefonszám:
Your answer
Életkorod: *
Your answer
Az adataid megadásával, hozzájárulsz, hogy a kitöltött kérdőív kérdései alapján, tájékoztatást nyújtsunk a program részleteiről. *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service