Inscripció equip 2019 (Activada la llista d'espera)
Aquesta es una pre-reserva. L'organització enviarà un mail al capità confirmant disponibilitat. Acte seguit l'equip haurà de fer el pagament de l'inscripció (amb un màxim de 3 dies o perdrà la pre-reserva) i llavors es donarà per feta la inscripció.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
NOM D'EQUIP *
Nom i Cognoms Capità *
Correu de contacte *
Telèfon de contacte *
____________________________________________________________________
Nombre de jugadors (inclòs el capità) *
Si teniu un equip de mes de 10 jugadors cliqueu aqui i ens posarem en contacte amb vosaltres
____________________________________________________________________
UTILITZACIÓ DE DADES DE L'USUARI *
En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, s'informa al/a la Usuari/Usuària que les dades personals que aquest/a pogués proporcionar a la Web, serán utilitzades exclusivament per Cistella Solidària i s'incorporaran a fitxers propietat de Cistella Solidària, amb finalitats de gestió de clients i finalitats de publicitat i prospecció comercial, inclòs l'enviament (via postal, e-mail o altres mitjans electrònics) de comunicacions comercials sobre els seus serveis, novetats i notícies de Cistella Solidària. L’Usuari/Usuària garanteix la veracitat i exactitud de les dades personals facilitades a Cistella Solidària. L’Usuari/a pot exercir el seu dret a accedir, rectificar o objectar l'ús de les seves dades personals, d’acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) dirigint la seva sol·licitud per mitjà de correu electrònic a l’adreça equips@cistellasolidaria.org. La informació que els usuaris faciliten a Cistella Solidària ha de ser veraç, comprometent-se a mantenir-la actualitzada i responent dels perjudicis que li puguin causar com a conseqüència de la informació falsa o inexacte que hagin facilitat. Cistella Solidària es compromet a mantenir en secret les dades de caràcter personal facilitades pels usuaris, pel que no cedirà ni facilitarà aquestes dades a excepció que hagin estat requerides legalment.
Required
AUTORITZACIÓ PER L'US D'IMATGES *
 Donat que el dret a la pròpia imatge està reconegut a l'article 18.1 de la Constitució i regulat per la Llei orgànica 1/1982, de 5 de maig, sobre el dret a l'honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, la inscripció en el torneig comportará l'autorització dels participants, per poder publicar imatges seves i dels seus acompanyants recollides durant l'esdeveniment , en qualsevol mitja propi o alié a la organització, tant físics com on line.
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy