Regisztráció a Nők Világbéke Szövetsége előadására
Név: *
Email-cím: *
Honnan hallott az előadásról? *
Tájékoztató a személyes adatok kezeléséről
A Szolgáltató adatkezelésére a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény (Avtv.) az irányadó. Az adatszolgáltatás önkéntes. Adatait – ha máshogy nem rendelkezik – 3 évig őrizzük, utána töröljük.

Hozzájárulok, hogy a Nők Világbéke Szövetsége a fenti személyes adataimat (név, e-mail cím) a törvényi előírások szerint kezelje, részemre elektronikus úton tájékoztatót (e-mailt) küldjön eseményeiről. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható.

Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg.
Hozzájárulok, hogy a Nők Világbéke Szövetsége a fenti személyes adataimat (név, e-mail cím) a törvényi előírások szerint kezelje, részemre elektronikus úton tájékoztatót (e-mailt) küldjön eseményeiről. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy