Clubkampioenschappen SMASH 2016

Middels dit formulier kunnen jullie je opgeven voor de activiteiten op zaterdag 27 februari tijdens de clubkampioenschappen.
Jullie kunnen je opgeven voor minimaal 1 activiteit. De activiteiten zijn deelname aan de singles, deelname aan de Amerikaanse Mix en/of deelname aan het afsluitende buffet.
Net als ieder jaar staan de wedstrijdspelers standaard ingeschreven voor de single. Dit betekent dat je je af moet melden als je niet mee kan doen. Wedstrijdspelers staan NIET automatisch ingeschreven voor de andere activiteiten.

Indien je partner of kinderen ook wilt laten deelnemen aan het buffet is dat geen probleem, dan horen we graag met hoeveel jullie komen.

Voor de Amerikaanse Mix is opgave vooraf niet persé verplicht. Als je op het laatste moment hier nog aan deel wilt nemen, kan dat altijd. Bij een Amerikaanse Mix speel je meerdere dubbels met verschillende koppels die ter plaatse worden gevormd. Eigenlijk net als op een reguliere speelavond.

Bij de singles wordt onderscheid gemaakt in de wedstrijd (veer) en de recreanten (nylon) categorie. Als blijkt dat in deze groepen veel aanmeldingen zijn, zal de groep nog op basis van sterkte worden gesplitst.

Graag opgeven voor 22 februari via dit formulier of via de lijsten in de sporthallen.

We hopen op veel deelnemers en zeer veel gezelligheid zoals voorgaande jaren.

Vriendelijke groet, De ToernooiCommissie

    This is a required question
    This is a required question
    This is a required question
    This is a required question
    This is a required question