Ferences fiú_csapat_tábor Assisi 2019
Az öröm és a remény embere!

A fenti címet viseli a fiú csapat tábor, amely nem máshol, mint Assisiben (Olaszország) kerül megszervezésre.
Egy bő hetes programról van szó, amelynek keretében elzarándokolunk Assisibe, és azon helyekre, ahol Szent Ferenc, ez a csodálatos ember, felnőtt és rátalált az igazi öröm és boldogság Forrására – ennek köszönhető, hogy úgy kezdtek rá tekinteni, mint az öröm és remény emberére.
Célunk, Szent Ferenc életén keresztül megérteni, hogy mekkora fejlődésre képes az ember, felfedezve saját feladatát az Egyházban és a világban, embertársai javára és Isten dicsőségére.

A program ideje: 2019 augusztus 24. – szeptember 1. (Lehet egy nappal korábban hazaérünk...)

Korhatár 17-35 év

Részvételi díj: 100 euró + 80 Ron

Továbbá, azok jelentkezését fogadjuk el, akik egy A4-es oldalnyi terjedelemben összefoglalják egy olaszországi ferences hellyel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat – esetleg beleírva, hogy neked miért is tetszik. Ez az írás tartalmazzon néhány mondatot arra vonatkozóan is, hogy te miért szeretnél részt venni ezen fiú csapat táboron, és mit vársz tőle.

A helyek száma: 14 – tehát korlátozott!!
Ezért azokat a jelentkezéseket, amelyek – bár határidőn belül érkeznek (augusztus 22.), de – meghaladják a helyek számát, már nem tudjuk figyelembe venni!
Telefonon fogjuk értesíteni azokat, akiknek a bejelentkezését elfogadtuk.
(Az erdélyi fiatalok előnyt élveznek).

Hozzál magaddal:
Hálózsákot, esőkabátot, tisztálkodáshoz szükséges dolgokat, cserecsípőt (reméljük, hogy nem lesz rá szükség!!! ;-) - amiben kényelmesen tudsz barangolni.
A ruhákat érdemes bölcsen pakolni, még nyár van, de azért legyen nálad valami melegebb dolog is: hosszú nadrág és felső…
Felesleges dolgokat ne hozzál, mivel két 9 személyes mikrobusszal megyünk, ezért, ha túl sok dolgot pakolsz be, akkor lehet, hogy az öledben kell tartanod ;)

Étkezés: úgy mint minden eddigi fiú_csapat_tábor alkalmával, hozzon mindenki magával élelmet reggelihez és vacsorához – tehát hideg élelmet-tartósat – amit be tudsz tenni a közösbe, az ebédet pedig majd Benjamin testvér fogja elkészíteni ;)

Ha szedsz valamilyen orvosságot, azt is tedd be.
Legyen nálad a személyi igazolványod – vagy útlevél – a 18 éven aluliaknak a felhatalmazást igazoló közjegyző által hitelesített papír.
Amennyiben gondolod, köthetsz egészségügyi biztosítást, ami legalább a sürgősségi esetekre érvényes, de rád van bízva.


A lelkiek szempontjából biztos jót tesz, ha van nálad egy füzet és írószer. Amennyiben van okos telefonod, töltsd le a google play-ből a zsolozsma apk-t. Segítségünkre lesz a közös imákon.

Az indulás időpontjáról és helyéről személyesen egyeztetünk.


Kérdéseidet itt teheted fel: 0746774701 (Tibor testvér) frtibi@gmail.com
Email address *
Nevem *
Ekkor születtem *
MM
/
DD
/
YYYY
Lakhelyem *
Saját telefonszámom *
Szülő/testvér/házastárs telefonszáma *
Pólóból a következő méretet viselem *
Tudomásul vettem, hogy amennyiben nem vagyok 18 éves, szükségem lesz egy a szülő által aláírt beleegyezésre a táborban való részvételhez (erre nincs formanyomtatvány, mindenkinek magának kell megírnia) és közjegyzőnél hitelesített papírt is időben be fogok szerezni, amivel kiskorúként átléphetem a határt (ezzel kapcsolatosan telefonon egyeztetünk) *
Még elmondanám, hogy
Hozzájárulok, hogy a fenti adatokat a kapcsolattartás érdekében – az ide vonatkozó törtvények és szabályok betartásával – tárolják és felhasználják. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy