Training-uri Ateliere de Vară Șotron
Încep Atelierele de Vară Șotron 2018!

Timp de două săptămâni, în perioada iulie-august, profesorii de învățământ preșcolar care doresc să organizeze acest modul educațional în comunități defavorizate, se pot înscrie aici. Prin completarea acestui formular, optați pentru una din sesiunile de formare - la care este necesar să participați, pentru a putea organiza Atelierele de Vară.

Atelierele de Vară Șotron: (1) le oferă copiilor defavorizați o experiență de învățare de neuitat pe durata verii; (2) le asigură profesorilor oportunitatea de a pune în practică activitățile prezentate în timpul training-urilor; (3) le oferă copiilor materiale educaționale de calitate; (4) îi familiarizează pe părinții din comunități defavorizate cu sistemul educațional intr-un context mai puțin formal, pe perioada vacanței, atunci când școlile sunt libere.

Atelierele de Vară Șotron 2018 se vor desfășura în perioada iulie - august 2018, și sunt invitați profesorii de învățământ preșcolar care doresc să organizeze acest modul educațional în comunități defavorizate.

După completarea acestui formular, vă vom transmite pe mail alte detalii.

*NOTĂ: Un profesor poate aplica să participe la oricare din sesiunile de formare, în funcție de proximitate.

Prin completarea acestui formular sunteți de acord cu folosirea datelor dumneavoastră de contact de către Asociația OvidiuRo în scopul comunicării informațiilor referitoare la desfășurarea Atelierelor de Vară Șotron 2018 *
Required
Numele și prenumele, adresă de e-mail, număr de telefon *
Your answer
Grădinița de proveniență, localitate, județ *
Your answer
Denumirea și adresa grădiniței unde doriți să susțineți Atelier de Vară Șotron *
Your answer
Câți copii estimați că vor participa la Atelierul de Vară susținut de dumneavoastră? (minim 10) *
Your answer
Cu cine doriți să faceți echipă în desfășurarea atelierului? (coleg/ă din structură, din altă structură, profesor pentru învățământ preșcolar\primar, bibliotecară etc. )
Your answer
Confirmați participarea la training. *
Alte informații relevante.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service