2n Campionat de Carcassonne per Parelles (Fira JugarXJugar 2019)
El campionat se celebrarà diumenge 2 de juny a la Fira JugarXJugar de Granollers.

Començarem el sorteig de taules a les 15:40 hores (preguem puntualitat).

Es desenvoluparan rondes classificatòries (emparellaments amb mètode suïs). Final a 4 entre les dues millors parelles durant les rondes classificatòries i semifinals (si per logística del torneig n'hi ha).

Les parelles seuran sempre alternades (A, B, A, B) i cada jugador jugarà amb seguidors d'un color propi. Ara bé, la puntuació de cada parella serà la del membre de la parella que MENOR puntuació hagi obtingut. En cas d'empat, es passaria a mirar la major puntuació dels altres dos jugadors.

De cara a facilitar que totes dues parelles tinguin el mateix número de torns, el jugador inicial podrà col·locar un seguidor en la lloseta inicial (que obligatòriament jugarà des de la seva mà com a primera jugada de cada partida).

Hi haurà premi/reconeixement (gràcies als nostres col·laboradors) per a la parella guanyadora del campionat. Devir també atorgarà plaça pel campionat estatal de Madrid a la parella guanyadora (una a cada membre de la parella).

La inscripció és gratuïta. Tot i això implica l'acceptació d'aquestes normes, horaris i el compromís d'assistència a l'esdeveniment. Qualsevol imprevist, si us plau, comuniqueu-lo al 607 78 22 00. Gràcies.
Nom de la parella/equip de 2 jugadors: *
Your answer
Com us dieu? (nom i cognom del jugador 1) *
Your answer
Com us dieu? (nom i cognom del jugador 2) *
Your answer
Telèfon de contacte (preferiblement mòbil): *
Your answer
Sabeu jugar al Carcassonne? *
Required
Els dos membres teniu 15 anys o més? *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service