TSL-koulutukset 2023
Tällä lomakkeella ilmoittaudutaan Suomen Työväen Musiikkiliiton järjestämiin etäkoulutuksiin, jotka käsittelevät TSL-tuen käyttöä sekä erityisesti kurssien raportointia ja palkanmaksuun liittyviä kysymyksiä. Kurssi on suunnattu erityisesti TSL-tuen raportoinnista vastaaville jäsenryhmien/piirijärjestöjen TSL-yhteyshenkilöille.

Koulutukseen ilmoittaudutaan 15.11.2023 mennessä.

Koulutus on maksuton. Koulutus toteutetaan Zoom-sovelluksella. Osanottajille lähetetään ennen koulutuksen alkua sähköpostitse kutsu Zoom-tapaamiseen ja ohjeet Zoom-ohjelman käyttöön.

HUOM! Kun olet täyttänyt ja lähettänyt lomakkeen, selain ohjautuu sivulle, jonka kautta pääset täyttämään ns. profiilitietosi erilliselle lomakkeelle. Täytäthän tiedot heti ilmoittautumisen jälkeen.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nimi *
Puhelinnumero *
Sähköpostiosoite *
Jäsenryhmä/piirijärjestö *
Jos vastaat useamman jäsenryhmän ja/tai piirijärjestön TSL-asioista, ilmoita tässä kaikki jäsenryhmät.
Osallistun koulutukseen *
Toivon saavani koulutuksessa vastauksia erityisesti seuraaviin kysymyksiin:
Muita lisätietoja
Profiilitiedot
Nämä koulutukset ovat TSL-kurssituella järjestettävää koulutusta. Kurssin osanottajilta kerätään ns. profiilitietoja, joita ei liitetä yksittäisten henkilöiden tietoihin, vaan kerätään ainoastaan osallistujien lukumääriä.Kun olet täyttänyt ja lähettänyt lomakkeen, selain ohjautuu sivulle, jonka kautta pääset täyttämään profiilitietosi erilliselle lomakkeelle. Täytäthän tiedot heti ilmoittautumisen jälkeen.
Roskapostin estämiseksi vastaa myös kysymykseen: Paljonko on kolme plus neljä? *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy